KTI Online -Ilmainen laskutusohjelma käyttöösi.

KTI Online on monipuolinen laskutusohjelma monenlaiseen käyttöön. Ei kiinteitä kuluja, ja laskun lähettäminen ainoastaan 0,75€ kpl. Ja hoidamme reskontran automaattisesti.

Laskutuksen perusteet

Ensi pari sanaa yleisesti laskuttamisesta, lähinnä siitä, miten tärkeää on että lasku on tehty mahdollisimman oikein.

Esimerkiksi 1.4 voimaan astunut laki verkkolaskuttamisesta herättää välillä kysymyksiä, saamme usein tiedusteluja siitä millainen laskun pitää olla, ja millaisella ohjelmalla se on tehtävä jotta se täyttää kaikki määräyksen. Laskuttamisesta ei tarvitse, eikä kannata tehdä monimutkaista. On muutama juttu mitkä kannattaa ottaa huomioon jo laskua tehdessä. Hyvä laskutusohjelma miettii etukäteen sen, mitä jos asiakas ei maksakaan. Usein se lasku tehdään nopeasti, tutulle tai tunnetulle yrittäjälle.

Laskuttamisesta ei tarvitse, eikä kannata tehdä monimutkaista.

Ja laskut varmasti maksetaankin, mutta joskus se viive voi tulla ihan jo siitä, että laskun hyväksyntäkierros kestää pitkään. Tässä voi olla syynä toki pitkät prosessit, mutta myös puutteelliset merkinnät.

Ilmainen laskutusohjelma
KTI Online

Ja varsinkin siinä tapauksessa jos laskusta pitäisi muistuttaa, on äärimmäisen tärkeää että siinä on kaikki tarpeellinen, meni lasku sitten kuluttajalle, tai yritykselle. KTI Online tekee automaattisesti uusista tehdyistä asiakkaista rekisterin, sitten seuraavalla kerralla samaa asiakasta laskuttaessa on sitten kaikki tiedot valmiina.

Kerran oikein täydetyt tiedot ovat valtti tulevaisuudessa.

Voidaan sanoa että kerran oikein täydetyt tiedot ovat valtti tulevaisuudessa. Toki mainittakoon, että jos vaihdat toisesta ohjelmasta KTI Onlinen käyttöön, voidaan vahva asiakasrekisterisi tuoda järjestelmään.

Mutta joskus se tuttukin yrittäjä saattaa jättää laskun maksamatta, tällöin on äärimmäisen tärkeää että lasku on oikein. Tällöin mahdollinen muistutus ja perintä voidaan aloittaa ajallaan. Jokainen lisätietojen kaivaminen, saattaa tuoda lisäpäiviä mitkä kiristävät ihan turhaan kassaa.

Myynnin seuranta

Lisäksi hyvä laskutusohjema tarjoaa myös graafisen näkymän koko tilanteesta, niin kuukausi- kuin vuositasollakin. Vaikka yrittäjä luonnollisesti on tietoinen luvuistaan, usein myös selkeä graafinen ulkoasu tarjoaa lisäarvon, vaikka sitten myynnin kehittämiseen.

Ilmainen laskutusohjelma

 

Koska rahat tulevat

KTi Online kertoo myös kokonaismyynnin, sekä graafin minkä verran saatavia on milläkin maksuehdolla ulkona. Mahdollistaa kertasilmäyksellä tarkistelun, milloin ajallaan maksetut saatavat kotiutuvat. Hyvän kassan merkki on aina ennustettavuus.

Ilmainen laskutusohjelma

KTI Online jättää aidosti aikaa yrittäjälle muuhun tekemiseen, siitä kun lasku on syötetty järjestelmään, kaikki muu maksuun asti hoituu meidän toimestamme. Vaikka KTI Online on ilmainen laskutusohjelma, ovat ominaisuudet varsin kattavat. Kustannus on ainoastaan laskun lähetyksen kulu, esim verkkolasku 0,75€, ei muita kuluja.

Mitä jos kassaa silti kiristää

Oikein ja ajallaan tehty laskutus on ensimmäinen vaihe onnistuneessa lasku elinkaaressa. Muistus ja perintä ovat vain yksi mahdollinen osa, eikä useinkaan oikea tuote nopeuttamaan laskun kotiutumista. Tässä aiheesta kirjoitus, perintä vai laskurahoitus, mikä on oikea palvelu mihinkin tilanteeseen.

Laskurahoitus pähkinänkuoressa toimii niin, että kun lasku lähtee, maksamme siitä rahoitusosuuden heti ja loput tulevat kun lasku on maksettu. Laskurahoituksesta voit lukea lisää täältä.

Laskurahoitus

Pyydä tarjous helposti!

Jos laskurahoitusta käytetään, on silloinkin tärkeä tietää esimerkiksi sen hetken limiitin tilanne, näin ennakoinnin mahdollisuus taas lisääntyy. KTI Online kertoo aina graafisella näkymällä, sen hetkisen tilanteen. Limiitti on reaaliaikainen, kertoo sen limiitin määrän mikä asiakkaan kanssa on sovittu.

Huomioitavaa on, että laskurahoitukseen voidaan laskut ladata myös kaikista tunnetuista laskutusjärjestelmistä, näin laskut voidaan tehdä tutusti käytettävissä olevalla ohjelmalla. Mutta luonnollisesti, myös KTI Onlinella tehdyt laskut voidaan rahoittaa.

Ilmainen laskutusohjelma

Raportointi

KTI Online tuottaa monipuoliset, kaikki tarvittavat raportit kirjanpitoon ja myynnin seurantaan. Raportointi on tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta, usein kattava raportti säästää aikaa ja vaivaa. Niin yrittäjältä itseltään, kuin kirjanpitäjältä.

Ilmainen laskutusohjelma

Miten tämän saa käyttöön

KTI Online järjestelmään voit tehdä tunnukset tästä linkistä, ohjelma on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Perustiedot kuntoon ja olet valmis laskuttamaan. Lisäksi voit aina olla yhteydessä myyntiimme, ja jos haluat henkilökohtaista palvelua. Tai mikäli haluat myös laskurahoituksen käyttöösi, niin teemme nopeasti tarjouksen.