Haluaisitko yrityksesi laskuista rahaa heti tilillesi

Yrityksen kassan kierto sisältää usein muuttujia joita on vaikea hallita. Yksi näistä on pitkä maksuehto. Yrityksillä on usein asiakkaita jotka ovat hyviä maksajia mutta heillä saattaa olla maksuehto joka 90 päivää. Varsinkin teollinen ympäristö käyttää hyvinkin pitkiä maksuehtoja.

Kuitenkin siinä kohtaa kun lasku lähtee saattaa olla jo hetki siitä kun työ on tehty, ostot työhon ja palkkakulut kuitenkin ovat tässä kohtaa jo todennäköisesti maksussa.

Mitä jos raha tulisi tilillenne heti laskuttaessa?

Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme sen ratkaisun mikä auttaa heitä parhaiten juuri siinä tilanteessa. Joskus se on muistutuspalvelu, joskus perintä kun taas on tapauksia missä isoin hyöty tulee koko laskutuksen ulkoistamisesta.

Mutta hyvään maksajaan pitkillä maksuajoilla ei muistutus ole oikea ratkaisu vaan saatavien rahoitus. Rahoitus tarkoittaa sitä että siinä kohtaa kun asiakas lähettää laskun omalle asiakkaalleen saa hän heti tililleen ennalta sovitun rahoitusasteen mukaisen määrän. Loppu saatavasta kotiutuu alkuperäisen eräpäivän mukaan.

Laskurahoitus on monessa suhteessa notkeampi ja kustannustehoikkaampi tapa kuin laskujen myynti sanan varsinaisessa merkityksessä.

Jos urakoitsija tekee esimerkiksi töitä ja hänen laskunsa kotiutuu vaikkapa 30 päivän ehdolla on tässä kohtaa jo kuukauden palkka asentajalle maksettu. Tälläisessa tapauksessa rahoitus on tehnyt sen että palkkojen ja mahdollisten tarvikkeiden osalta raha on tullut jo kassaan huoli siitä miten raha riittää kaikkeen on paljon kevyempi. Esimerkkejä voisi olla rajattomasti eikä ole olemassa toimialaa mihin tätä ei voitaisi soveltaa.

Oli kyse sitten isoista tai pienistä laskuita palvelumme taipuu tälläiseen loistavasti ja vie taas aikaa vieviä rutiineita pois yrittäjältä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivuiltamme vaikkapa chatista niin kerromme lisää.

Ja on tärkeä muistaa että rahoitus on vain yksi osa toimivaa kokonaisuutta, joskus ratkaisu voi olla muistutus- tai perintäpalvelu. Käymme mielellämme läpi mikä on oikea apu juuri teidän tarpeisiinne.

Ota yhteyttä ajoissa

Kysy lisää asiantuntijaltamme Sami Saarenpäältä sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi tai ota yhteyttä erikseen lomakkeemme kautta.

Ota yhteyttä

Viisi tapaa tehostaa kassankiertoa:

  1. Käytä helppoa ja nopeata laskutuspalveluamme extranet.ktilaskutus.fi/
  2. Ota käyttöön laskurahoitus. Näin jo siinä vaiheessa kun lasku lähtee saatte heti rahoitetun osuuden tilillenne.
  3. Kommunikoidaan yhdessä asiakkaillenne, että olemme ottaneet laskutuspalvelun käyttöön, jo tämä saa ryhtiliikkeen aikaan.
  4. Tehdään tarvittaessa maksusuunnitelma asiakkaallenne.
  5. Perintäneuvojamme kontaktoivat asiakkaasi puolestasi. (On parempi että neutraali taho hoitaa perinnän ammattimaisesti.)

1
Hei! Miten voimme auttaa?
Powered by