Haluaisitko yrityksesi laskuista rahaa heti tilillesi?

Yrityksen kassan kierto sisältää usein erilaisia muuttujia, joita on vaikea hallita. Yksi näistä on pitkät maksuehdot. Yrityksillä on usein asiakkaita, jotka ovat hyviä maksajia, mutta maksuehto saattaa olla jopa 90 päivää. Monet alat käyttävät pitkiä maksuehtoja, jolloin kassan kierto hidastuu

Kun lasku lähtee asiakkaalle, saattaa tehdystä työstä olla kulunut jo tovi. Usein työt sisältävät erilaisia ostoja sekä palkkakuluja, jotka ovat tässä kohtaa todennäköisimmin maksussa. Tällöin rahan tarve on heti, eikä vasta silloin, kun asiakkaalla on laskussa eräpäivä.

Mitä jos raha tulisi tilillenne heti laskuttaessa?

Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme parhaan ratkaisun, oli sitten pulma mikä tahansa. Joskus asiakkaat vaativat muistuttelua, joskus perintää ja joskus paras hyöty saadaan koko laskutuksen ulkoistamisesta. Tällöin yrittäjälle jää aikaa enemmän ydinasioiden hoitamiseen.

On kuitenkin tilanteita, jolloin muistutukset tai perintä eivät ole oikeita ratkaisuja.  Silloin, kun asiakas on luotettava maksaja, mutta maksuajat ovat pitkiä on paras vaihtoehto laskurahoitus. Tämä tarkoittaa sitä, että me hoidamme laskusi. Kun, lähetät asiakkaalle laskun, saat ennalta sovitun rahoitusasteen mukaisen määrän heti tilillesi. Loput saatavista kotiutuu alkuperäisen eräpäivän mukana.

Laskurahoitus on monessa suhteessa notkeampi ja kustannustehokkaampi tapa kuin laskujen myynti sanan varsinaisessa merkityksessä.

Laskurahoitus käytännössä – Esimerkki case

Tässä esimerkki laskurahoituksesta:

Ajatellaan, että urakoitsija tekee asiakkaalle työn ja hänen laskunsa kotiutuu vaikkapa 30 päivän ehdolla. Työn teon aikana on ostettava tarvittavat osat, maksettava matkakustannukset, työntekijöiden palkat sekä muut mahdolliset kulut. Tässä tapauksessa rahoitus mahdollistaa palkkojen ja muiden kulujen maksun heti, sillä raha on jo tullut kassaan. Loput tulee, kun asiakas on maksanut laskun eräpäivänä. Näin ei jäädä ahdinkoon odottelemaan, että saataisiin kuukauden päästä rahaa, vaan sitä tulee heti. Tämä mahdollistaa omalta osaltaan myös yrityksen kasvun.

Oli kyse sitten isoista tai pienistä laskuista palvelumme taipuu loistavasti! Laskurahoituksella säästät aikaa ja pystyt suunnittelemaan yrityksesi tulevaisuutta tarkemmin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivuiltamme vaikkapa chatissa, niin kerromme lisää.

Psst! Muistathan, että rahoitus on vain yksi osa toimivaa kokonaisuutta. Joskus myös muistutus- tai perintäpalvelu ovat yrityksellesi hyödyksi. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan ja löydetään yhdessä juuri teille sopiva palvelupaketti.

Ota yhteyttä ajoissa

Kysy lisää asiantuntijaltamme Sami Saarenpäältä sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi tai ota yhteyttä erikseen lomakkeemme kautta.

Ota yhteyttä

Viisi tapaa tehostaa kassankiertoa:

  1. Käytä helppoa ja nopeata laskutuspalveluamme extranet.ktilaskutus.fi/
  2. Ota käyttöön laskurahoitus. Näin jo siinä vaiheessa kun lasku lähtee saatte heti rahoitetun osuuden tilillenne.
  3. Kommunikoidaan yhdessä asiakkaillenne, että olemme ottaneet laskutuspalvelun käyttöön, jo tämä saa ryhtiliikkeen aikaan.
  4. Tehdään tarvittaessa maksusuunnitelma asiakkaallenne.
  5. Perintäneuvojamme kontaktoivat asiakkaasi puolestasi. (On parempi että neutraali taho hoitaa perinnän ammattimaisesti.)

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?
Powered by