Miksi laskurahoitus KTI Laskutus

MIKSI?

Onko asiakkaasi luotettava maksaja, mutta maksuajat ovat pitkiä? Laskurahoituksella saat rahat heti, etkä vasta eräpäivänä. Tällöin laskurahoitus auttaa nopeuttamaan kassankiertoa ja vapauttaa rahaa seuraaviin tarpeisiin.

Meiltä et löydä piilokuluja!

Kenelle laskurahoitus KTI Laskutus

KENELLE?

Asiakkaamme toimivat kymmenillä eri toimialoilla. Räätälöimme laskurahoituksen aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Meillä voit rahoittaa joko kaikki tai osan laskuistasi. Laskurahoitus on joustava keino tukea yrityksesi kasvua, olit sitten pieni tai suuri toimija.

Laskurahoitus sopii kenelle vain!

Milloin laskurahoitus KTI Laskutus

MILLOIN?

Laskurahoituksen voit aloittaa tai lopettaa milloin vain. Räätälöimme juuri sinun tarpeillesi sopivan ratkaisun. Laskurahoitusta kannattaa kuitenkin miettiä nopeasti, mikäli toimialallasi on pitkät maksuajat. Tällöin varmistat, että raha pääsee heti kiertämään ja sen voi kohdistaa nopeasti seuraavaa kohdetta varten.

Aloita laskurahoitus milloin tahansa!

Ota yhteyttä KTI Laskutus

OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä mitä tahansa kanavaa pitkin, kelloon katsomatta. Käymme yhdessä läpi toiveesi,  tarpeesi ja rakennamme sinulle sopivan palvelun nopeasti ja vaivattomasti. Huomaa, että yhteydenotto ei sido sinua mihinkään!

Myyntimme tavoitat:

Puhelimitse: +358 400 180 142

Sähköpostitse: sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi

 

Automatisoi KTI Laskutus

Miten laskurahoitus toimii käytännössä?

Tässä esimerkkitilanne:

Ajatellaan, että urakoitsija tekee asiakkaalle työn ja hänen laskunsa kotiutuu vaikkapa 30 päivän ehdolla. Työn teon aikana on ostettava tarvittavat osat, maksettava matkakustannukset, työntekijöiden palkat sekä muut mahdolliset kulut. Tässä tapauksessa rahoitus mahdollistaa palkkojen ja muiden kulujen maksun heti, sillä raha on jo tullut kassaan. Loput tulee, kun asiakas on maksanut laskun eräpäivänä. Näin rahaa ei tarvitse jäädä odottelemaan. Tämä mahdollistaa omalta osaltaan myös yrityksen kasvun tulorahoituksen avulla.

Oli kyse sitten isoista tai pienistä laskuista palvelumme taipuu loistavasti. Laskurahoituksella säästät aikaa ja pystyt suunnittelemaan yrityksesi tulevaisuutta tarkemmin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä laskurahoituksesta löydät blogistamme, täältä.

 

Miten saan laskurahoituksen käyttöön heti?

Tarjous laskurahoituksesta KTI Laskutus

Tarjous

Yhteydenoton jälkeen saat meiltä laskurahoitustarjouksen, jonka käymme yhdessä läpi. Näin sinun on helppo tehdä päätös eikä mitään kohtia jää epäselväksi.

Meiltä saat tarjouksen erityisen nopeasti!

Rahat tilille laskurahoituksessa KTI Laskutus

Rahat tilille

Mikäli hyväksyt tarjouksen, otamme rahoituksen yhdessä käyttöön. Saat rahat tilille ja näin saat kassan kiertämään nopeammin.

Automatisoi KTI Laskutus

Automatisoi

Meillä on mahdollista rahoittaa kaikki tai osa laskuista. Voit siis automatisoida laskut, jotka haluat rahoittaa. Tällöin maksimoit kassan kierron.

Laskutat ja seuraat rahoitettuja laskuja helposti uudesta KTI Online laskurahoitusjärjestelmästämme 

Asiakastarina laskurahoituksesta – LVI Lotikko

Kymenlaaksossa sijaitseva LVI-alan yritys, jota pyörittää Juho Olli. Hän tituleeraa itseään ”se erilainen” putkimies ja se hän totisesti on.

Juhon mietteitä yrittäjyydestä sekä KTI:n laskurahoituksesta:

”Käytössäni on Fennoa eli taloushallinnon pilvipalvelu, jossa on näkymä yrityksen kirjanpitoon. Parasta on se, että se on integroitu saumattomasti KTI Laskutuksen laskurahoitus palveluun.

Suosittelen KTI:n laskurahoitusta jokaiselle yrittäjälle, jolle sanat; lasku, maksuaika, kassankierto merkitsevät jotakin. Laskurahoituksella on mahdollisuus päästä jopa negatiiviseen käyttöpääoman tarpeeseen.”

LVI Lotikko KTI Laskutus