Integraatiokumppaniesittelyssä Tehden

Esittelemme välilä kumppaneita, kenen ohjelmistojen kanssa teemme integraation kautta yhteistyötä. Tällä kertaa esittelyssä Tehden.

Tehden on muuten kanssamme naapurirakennuksessa

Tehden on ollut pitkään kumppanimme, ja on hauskasti myös meidän naapurissa fyysisestikin. Kumpikin siis Turkulaisia yrityksiä.

Millainen on hyvä yhteistyö

Emme ole yhteistöissä mustasukkaisia, meillä on moneen ohjelmistoon liitäntä, näin voimme myös omille asiakkaillemme tarjota huomattavan paljon parempaa palvelua, kun enemmän tai vähemmän yhdeltä myyjältä saat enemmän tarpeisiisi. Myös myyntitiimimme ovat tavanneet jotta toiminta on luontavaa ihan henkilötasollakin.

Tehden

 

Millainen ohjelmisto on Tehden

Tehden kertoo ohjelmistostaan seuraavasti.

Tehdenin pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitaan tehokkaaseen liiketoimintaan: kassajärjestelmä, tuote- ja varastonhallinta, asiakasrekisteri, ajanvaraus, laskutus, osto- ja myyntitilausjärjestelmän sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet. Modulaarinen ohjelmistoratkaisu mahdollistaa erittäin tehokkaan ja kunkin yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvan toiminnanohjauskokonaisuuden rakentamisen. Tällä hetkellä jo yli 700 eri kokoista yritystä käyttää Tehdeniä yrityksensä ydintoimintoihin.

 

Perinteisiin, kiinteisiin järjestelmiin verrattuna, selainkäyttöinen Tehden tarjoaa merkittävä etuja käyttäjälleen:

  •  Käytettävissä milloin ja missä vain
  • Kasvaa ja skaalautuu yrityksen koon ja tarpeiden mukaan
  • Hyvä käytettävyys ja selkeä käyttöliittymä: toiminnallisuudet ovat loogisia sekä helposti opittavissa. Jokaiselle käyttäjälle omat tunnukset joka nopeuttaa ja helpottaa sekä asiakaspalvelijoiden että esimiehen työtä.
  • Kaikki data on saatavilla reaaliajassa, ja uusien toimipisteiden perustaminen, hallinnointi sekä tulosten seuraaminen on helppoa

 

Tehden huolehtii ohjelmiston ylläpidosta, kehityksestä ja uusien ominaisuuksien päivityksistä, jolloin käyttäjät voivat huoletta keskittyä vain omaan liiketoimintaansa.

Tehdeniä on pitkään käyttänyt mm asiakkaamme Herkku ja Lahja Murena. Alla Tonin mietteitä videon muodossa.

 

Tehden taipuu monenlaiseen käyttöön. Ja toki sieltä voi lähettää laskut rahoitettavaksi meidän järjestelmään saumattoman itegraation kautta.

Lisää Tehdenistä:

www.tehden.com
02 6514 1230
myynti@tehden.com

Avaa chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?