Miten KTI laskurahoitus toimii

Millaisiin tilanteisiin laskurahoitus sopii ja miten se toimii

Laskurahoitus on nopeasti käyttöön otettava rahoituksen muoto, jolla saat myyntilaskuistasi heti rahat tilillesi. Laskurahoitus sopii monenlaiseen tilanteeseen, mutta yleisin ehkä mihin sitä kysytään, on pitkien maksuehtojen tuoma kiristys kassaan. Jos omissa laskuissa pitää antaa vaikka 14-30 päivää, joskus pidempikin maksuehto, on usein työlle kohdistunut laskuja jo ennen kuin omat saatavat kotiutuvat. Esimerkiksi palkkakustannuksia. Tälläisiin tilanteisiin laskurahoitus on loistava apu, koska aina kun lasku lähtee, siitä tulee rahaa heti.

Ja me huolehdimme reskontran automaattisesti.

Toinen yleinen esimerkki mihin laskurahoitusta käytetään, on kun halutaan kasvaa tulorahoituksella. Tulevaisuudessa tehtäviä hankintoja on usein mahdollista tehdä tulorahoituksen kanssa, kun kassa kun rahoituksella jatkuvasti hyvässä kunnossa.

Pitääkö kaikki laskut rahoittaa

Ei tarvitse, mutta meillä aika yleinen tapa aloittaa asiakkuus on, että on tarve yksittäiselle vaikkapa isolle projektille, jonka laskutus halutaan rahoittaa. Teemme näitäkin mieluusti. Mutta hyvin usein tässä huomataan, miten laskurahoitus sujuvoittaa kassan kiertoa, ja rahoitus otetaan laajemmin käyttöön. Vaikkapa esimerkiksi niin, että iso osa, tai kaikki laskut rahoitettaan 70% rahoitusasteella.

Paljonko laskuista saa rahaa

Rahoitusaste sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Rahoitusaste on yleensä jotain 30-100% väliltä. Aina välttämättä koko summaa laskuista ei edes tarvi heti, jolloin on fiksua rahoittaa laskut sellaisella rahoitusasteella, mikä kattaa esimerkiksi etupainoiset kulut.Tällöin myös rahoituksen kulu on toki edullisempi. Tämän toki vinkkinä sellainen, jos miettii laskurahoituksen käyttöä että tarjous kannattaa pyytää etukäteen. Näin kun tarjousta laskee, on helppo laskea rahoituksen kulu tarjoukseen sisään.

Minkä kokoiselle yritykselle laskurahoitus sopii

Ihan kaiken kokoisille. Meillä on asiakkaita aina yhden henkilön yrityksestä aina satoja työllistäviin. Ei ole niin isoa tai pientä tapauksta että emme voisi olla avuksi.

Mitä laskurahoitus maksaa

Laskemme aina jokaiselle asiakkaalle tarjouksen juuri heidän tarpeisiinsa. Mutta hintaan vaikuttavat rahoitusaste, sekä maksuehto.

Kuinka nopeasti rahat tulevat laskuista

Rahoitamme laskut aina samana päivänä, joten raha lähetyistä laskuista on käytössä joko samana, tai viimeistään seuraavana päivänä.

Tarviiko laskurahoitukseen uuden ohjelmiston

Ei tarvitse. Noudamme laskut yrityksen käytössä olevasta järjestelmästä. KTI:n ohjelmisto integroituu kaikkii tunnenttuihin taloushallinnon järjestelmiin sekä kymmeniin eri toiminnanohjausjärjestelmiin. Näin yritys tekee jatkossakin laskut tutulla ohjelmistolla, josta laskut siirtyvät meille, lähtevät asiakkaalle ja teemme rahoituksen.

Mitä hyötyä laskurahoituksesta on

Saat aina heti rahat laskuistasi, tämän lisäksi on tutkittua tietoa että laskurahoitus kannustaa laskuttamaan ajoissa, kun rahat kotiutuvat heti. Me huolehdimme reskontran, ei enää laskujen seurantaa, teemme sen puolestanne pitkällä kokemuksella.

Miten saan tarjouksen laskurahoituksesta

Ottamalla meihin yhteyttä. Ja asia mistä olemme ylpeitä, tarjoamme jokaiselle oman yhteyshenkilön. Sama henkilö on jatkossa yhteyshenkilösi, johon voit olla aina yhteydessä jos herää jotain kysyttävää. Voit olla yhteydessä alareunan WhatsApp painikkeesta, täyttää tästä lomakkeen, tai valita myynnin yhteyshenkilöistä kenet haluat. Tämän lisäksi voit olla yhteydessä aidon monikanavaisesti vaikkapa sosiaalisen median kautta.

Ja kannattaa muistaa, tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido mihinkään. Näin laskurahoitus on sitten valmiina käyttöönotettavaksi jos tarve tulee vaikka nopean kasvun myötä nopeastikin.