Miksi Loimaan Hurrikaani on valikoitunut kumppaniksemme

Aikaisemmin kirjoitimme yhteistyöstämme triahtlonisti Kimmo Holmströmin kanssa. Myöskin Hurrikaanin kanssa yhteistyö starttaa jo toiselle kaudelle ja olemme todella tyytyväisiä siihen.

Loimaan Hurrikaani

Jos Loimaan Hurrikaani on ennestään tuntematon seura, niin näin he kertovat itsestään.

Hurrikaani on trooppinen hirmumyrsky. Hirmumyrsky on yllätyksellinen, voimakas ja pelkoa herättävä. Edellä mainitut ominaisuudet ovat tärkeitä myös hyvälle lentopallojoukkueelle.

Hurrikaani-Loimaa on miesten huippulentopalloon tähtäävä lentopallon erikoisseura. Tarkoituksena on antaa kotiseudun kasvateille mahdollisuus harjoitella ja pelata tavoitteellisesti hyvässä valmennuksessa ja seurassa.

Hurrikaani alkoi muodostua 1990-luvun lopulla, jolloin Loimaan Jankolla oli nuoria, nälkäisiä ja lahjakkaita pelaajia kakkossarjassa. Tuolloin kakkossarja oli Suomen neljänneksi korkein sarja. Joukkue nousi ykkössarjaan nopeasti.

Miksi pidämme Loimaan mallista toimia

Toimintamallissa missä maksetaan mainoksesta paidassa ei ole mitään vikaa mutta se on vaikea mittaroida. Ja vaikka ei olisi jatkuvaa kahdensuuntaista tekemistä, voi esimerkiksi joukkue tehdä paljonkin asioita yhteistyökumppaneidensa kanssa. Meille sen näkyvyyden lisäksi lisäarvoa Hurrikaanin tapauksessa tuottaa äärimmäisen hyvä materiaali, mistä erityiskiitos. Se että tukija pidetään materiaalin kera kartalla kauden kulusta, tuo fiiliksen että panostusta arvostetaan.

Lisäksi kun kyse on tämän tason urheilusta, on tukijoita paljon ja näiden yhdistäminen keskenään tuo todella ison lisäarvon.

Juteltiin Loimaan Hurrikaanin Anssi Rämön kanssa aiheesta, ja Anssi niputtaa yhteistyötä näin;

Vielä tänä päivänä yhteistyöstä käytetään sanaa sponsorointi sekä toisin päin. Aina ei tiedetä kahden termin eroa vaikka ero on valtava. Hurrikaani-Loimaan sekä KTI Laskutuksen välinen yhteistyö on rikasta. Rikasta siksi, että kyseessä on syvällisempää, toisia tukevaa toimintaa. Molemmat tahot etsivät uusia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. Mikä parasta molemmilla on oma asiakaskuntansa, jotka tukee prosessia.

 Teidän kohdalla selvästi kumppaneille tuotetaan selkeää lisäarvoa mainoksen lisäksi. Käytätte selvästi tähän energiaa, onko jokin valmis konsepti minkä kanssa toimitte.

Itsestään asiat eivät synny, mutta tavoitteita auttaa suuresti hyvä alusta. Urheilujoukkueen vuosittainen budjetti nojaa suuresti hyviin yhteistyökumppaneihin. Kun yhteistyökumppanit voivat hyvin, seuramme voi hyvin ja vahvasti. Tämän takia on ensisijaisen tärkeää, että yhteistyö sisältää elementtejä, jotka hyödyttävät molempia osapuolia. Molempien osapuolten ollessa tyytybäiiä on hyvä rakentaa ja kehittää tulevaisuutta.

 

Olemme käyneet asiakkaiden kanssa peleissä ja laji on varsin viihdyttävä, hyvä lisäarvo sekin. Kisamakkarat saa syödä lämpimässä ja peli on varsin nopeatempoinen.

Lisätietoja Hurrikaanista, ja ottelukalenterin löydät: www.hurrikaani.fi

KTI Laskutus toivottaa Loimaan Hurrikaanille menestystä kaudelle 2020-2021

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?