Perintäpalveluita WhatsApp-sovelluksen kautta

Haluamme olla mahdollisimman helposti tavoitettavissa asiakkaillemme ja käytämmekin paljon aikaa siihen, että voisimme palvella asiakkaitamme aina silloin, kun heille sopii parhaiten. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että olemme joustavasti käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Meidät tavoittaa myös käytännössä mistä kanavasta tahansa.

Etusivullamme on käytössä chat-palvelu, johon vastaa aina KTI Laskutuksen asiantuntija, ei robotti. Suosimme kuitenkin täysin katkeamatonta viestintää, jonka vuoksi käytössämme on myös WhatsApp-integraatio. Integraation löydät etusivultamme.

 

Whatsapp – Nopeaa ja mutkatonta viestintää

Moni yritys käyttää sisäiseen viestintään WhatApp sovellusta, oli tiimi iso tai pieni niin se tarjoaa monta etua.

  • Täysin mobiili tapa viestiä, mutta äärimmäisen hyvin käytettävä myös tietokoneen selaimessa.
  • Liitteiden lähetys onnistuu.
  • Ryhmäpuhelu onnistuu.
  • Videopuhelu onnistuu.
  • Ääniviestit, jotka lisääntyvät räjähdysmäisesti.
  • Ja mitä tärkeintä, kaikesta jää jälki.

Sivuillamme on WhatsApp-integraatio minkä kautta haluamme tarjota vieläkin nopeamman ja joustavamman kanavan asioida. Uskomme erityisesti ääniviestien määrän nousuun, koska lyhyeen saneluun saa paljon asiaa ja sen tekeminen on nopeaa. Ääniviestin sanelun hoitaa helposti vaikka kävellessä autolta toimistolle. Näin kallisarvoista aikaa säästyy taas yrityksen ydintoimintoihin.

Onko sinulla kysyttävää perinnästä tai laskurahoituksesta? Tuoreita tai vanhoja saatavia mitkä pitäisi saada maksuun?

Me autamme mielellämme, niin mailitse, chatin yli, puhelimessa, livenä tai vaikka somessa. Kannustamme kuitenkin kokeilemaan WhatsApp-integraatiotamme, sillä sen helpommaksi ei yhteydenotto enää pääse.

Löydät sen etusivultamme www.ktilaskutus.fi

 

 

 

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?