Ketä sinua palvelee?

Meidän mielestä asiakkaiden on tärkeää tietää ketä heitä palvelee, jonka vuoksi halusimme esitellä hieman henkilöstöämme. Sitä timanttista tiimiä, joka on valmiina auttamaan sinua ja yritystäsi missä tahansa huolissa ja murheissa.

KTI Laskutus muodostuu viidestä osastosta: Myynti & Markkinointi, Perintäneuvonta, Taloushallinto, Lakipalvelut sekä Ohjelmistokehitys. Jokainen tiimi pitää sisällään oman alansa parhaita ammattilaisia ja osastojen välillä puhallamme saumattomasti yhteen hiileen. KTI:lla toimitaan sujuvasti yhteen niin toimistolla kuin etänäkin, jolloin osastomme pysyvät aina perillä muutoksista.

Millaista meillä on?

Yrityskulttuurimme on avoin ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Kannustamme ja tsemppaamme toinen toisiamme ja yhteistä henkeä pidetään yllä mm. kesäpäivillä ja pikkujoulu juhlilla.

Esitelläänpä pidemmittä puheitta siis tiimit:

Myynti & Markkinointi-tiimimme koostuu viidestä asiakaspäälliköstä, myynnin esimiehestä ja yhdestä markkinoinnin asiantuntijasta. Myyntimme pitää huolen siitä, että nykyiset sekä uudet asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja heillä on käytössä juuri ne palvelut, joita he tarvitsevat edistääkseen omaa liiketoimintaansa. Markkinointimme pitää taas huolen siitä, että asiakkaamme ovat tietoisia uusimmista muutoksista ja saatavilla olevista palveluista. Myyntimme on tavoitettavissa joustavasti melkeinpä missä kanavassa tahansa, joten heihin voi ottaa erittäinkin matalalla kynnyksellä yhteyttä. Meillä ei harrasteta tuputusmyyntiä, joten voit ota rohkeasti yhteyttä ihan vain kartoittaaksesi tarpeesi.

Perintäneuvonta-tiimimme koostuu neljästä rautaisesta perintäalan ammattilaisesta. KTI Laskutuksella tärkeintä perintäprosessissa on asiakaslähtöisyys. Uskomme vahvasti, että perintä on osa meidän asiakkaamme asiakaspalveluketjua, jonka vuoksi perintäpalvelun tulee olla ensiluokkaista myös velallista kohtaan. Näin asiakkaamme sekä velallinen säilyttävät välinsä myös tulevaisuudessa ja yhteistyö voi jatkua. Perintätiimimme pyrkii aina löytämään kaikkia osapuolia miellyttävät ratkaisut ja parhaimmat lopputuloksen saa, kun ottaa perintäneuvontaamme yhteyttä tarpeeksi ajoissa. Lisää perinnästä täältä!

Taloushallinto-tiimimme koostuu viidestä tilitoimistopalveluiden ammattilaisesta. Heiltä hoituu niin kirjanpito, verotus kuin palkanlaskenta sekä konsultointi. Eli käytännössä kaikki, mitä yrittäjä voi tarvita. Yrittäjyyttä harkitseva tai aloitteleva saa kaiken oleellisen tiedon tältä tiimiltä, joten ota ihmeessä yhteyttä, mikäli yrittäjyyden koukerot mietityttävät! Lisää taloushallinnosta täältä!

Lakipalveluissa meillä toimii pettämätön yhden hengen tiimi. Jukalla on pitkän linjan kokemus lakiasioista eri oikeusasteissa. Häneltä hoituu niin maksukyvyttömyysmenettelyt, erilaiset lakipalvelut, riitaiset saatavat sekä luottopolitiikkaan liittyvät asiat. Myös lakiasioihin liittyvät pulmat kannattaa ottaa esille mahdollisimman nopeasti, jolloin niihin on helpointa reagoida. Jukka auttaa mielellään, joten jos jokin askarruttaa mieltäsi, kysy ihmeessä! Lisää lakipalveluista täältä!

Viimeisin tiimimme, muttei lainkaan vähäisin on ohjelmistokehityksemme, joka on uusimman KTI Online järjestelmän takana. (Lisää KTI Onlinesta, tästä!) Laskutus- ja laskurahoitusohjelmallamme asiakkaamme laskuttavat sekä seuraavat laskurahoituksensa tilaa käytännössä yhdellä vilkaisulla. Tämä neljän hengen tiimi on myös vastuussa erilaisten integraatioiden tekemisestä ja tämä onkin avain meidän nopeaan toimintaan.

Ketä sinua palvelee? Me kaikki. Ammattitaidolla ja hyvällä asiakaspalvelulla varustettuna!

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?