kuinka perintä toimii?

Perintäprosessimme perustuu monipuoliseen asiakastuntemukseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme.

Jätä erääntyneet saatavat meidän huoleksemme. KTI Perintä perii viivästyneet laskut puolestasi. Perintämme perustuu ystävälliseen palveluun ja asiakkaiden kunnioittamiseen. Näin säilytät asiakassuhteet jatkossakin.

1. Muistutuspalvelu

Kun maksu on myöhässä, muistutamme asiakasta erääntyneestä saatavasta ennen varsinaista perintää. Mikäli saatava on maksumuistutuksen jälkeenkin vielä maksamatta, siirrämme saatavan vapaaehtoiseen perintään toimeksiantajan kanssa yhdessä sovitun mallin mukaisesti.

Tiesitkö, että suurin osa myöhässä olevista maksuista johtuu velallisen tahallisesta viivyttelystä?

Velkojan kannattaa heti selvittää johtuuko laskun maksamatta jättäminen velallisen maksuhaluttomuudesta vai maksukyvyttömyydestä.

Lähetämme maksukehoitukset puolestasi

Erääntyneisiin laskuihin tulee reagoida nopeasti. Jos asiakas ei ole maksanut laskuasi eräpäivään mennessä, lähetämme hänelle maksukehoituksen. Seuraamme saataviasi ja hallinnoimme maksukehoituksia, mikä puolestaan vapauttaa yrityksesi resursseja ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Lukaise blogi perinnästä täältä.

2. vapaaehtoinen perintä

Mikäli maksua ei muistutuksesta huolimatta saada, siirtyy se perittäväksi. Käytämme vapaaehtoisessa perinnässä tekstiviestimuistutuksia, kirjeperintää, trattaperintää (yrityksille), puhelinperintää ja maksusopimusneuvotteluita. Menemme asiakas edellä kaikissa tapauksissa, joten myös perintä hoidetaan asiakaslähtöisesti.

Palvelun laadustamme kertoo se, että moni velallinen on myöhemmin muuttunut meillä toimeksiantajaksi.

3. oikeudellinen perintä

Jos vapaaehtoinen perintä ei tuota tuloksia, voidaan saatava siirtää oikeudelliseen perintään. Selvät ja riidattomat saatavat hoidamme toimeksiantajan puolesta summaarisella haastehakemuksella. Käräjäoikeuden tuomion toimitamme ulosottoviranomaiselle.

ALOITA PERINTÄ HETI!

Voit lähettää meille laskut tällä lomakkeella ja aloitamme perintäprosessin välittömästi.