Aloitamme saatavan perinnän heti

Perintäprosessimme perustuu monipuoliseen asiakastuntemukseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme.

Jätä erääntyneet saatavat meidän huoleksemme. KTI Perintä perii viivästyneet laskut puolestasi. Perintämme perustuu ystävälliseen palveluun ja asiakkaiden kunnioittamiseen. Näin säilytät asiakassuhteet jatkossakin.

Muistutuspalvelu

Muistutamme asiakasta erääntyneestä saatavasta ennen varsinaista perintää. Mikäli saatava on maksumuistutuksen jälkeenkin vielä maksamatta, siirrämme saatavan vapaaehtoiseen perintään toimeksiantajan kanssa yhdessä sovitun mallin mukaisesti.

Aloita perintä heti. Voit lähettää meille laskut alla olevalla lomakkeella ja aloitamme perintäprosessin heti.Voit lähettää 5 tiedostoa, enintään 3Mt. Tiedostomuodot: PDF, JPG, JPEG, PNG, XLS ja XLSX.

Vapaaehtoinen perintä

Käytämme vapaaehtoisessa perinnässä tekstiviestimuistutuksia, kirjeperintää, trattaperintää (yrityksille), puhelinperintää ja maksusopimusneuvotteluita.

Oikeudellinen perintä

Jos vapaaehtoinen perintä ei tuota tuloksia, voidaan saatava siirtää oikeudelliseen perintään. Selvät ja riidattomat saatavat hoidamme toimeksiantajan puolesta summaarisella haastehakemuksella. Käräjäoikeuden tuomion toimitamme ulosottoviranomaiselle.

Lopeta asiakkaiden rahoittaminen

Ota yhteyttä perinnän ammattilaisiimme ja hoidamme perinnän puolestasi. Kysy lisää myös laskurahoituksesta mikä on hyvä väline kassankierron nopeuttamiseen.

Ota yhteyttä