Mun nimi on Markus Iltanen ja toimin KTI Laskutuksella asiakaspäällikkönä.

Varoitan jo etukäteen, että yleisiä small talk-aiheita mulle on esim. moottoripyörät, autot, matkailu, perhe ja urheilu (salibandy eritoten). Näistä aiheista turisen erittäin mielelläni pitkät pätkät, mutta muitakin mielenkiinnon kohteita löytyy. Tulen erityisen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja vaalin hyviä ihmissuhteita. 

Myynnistä ja asiakaspalvelusta on jo yli 10 vuoden kokemus niin B2B kuin B2C kentässä. Näinä vuosina olenkin oppinut, että on tärkeää kuunnella asiakasta. Kuuntelemalla pystyn ymmärtämään asiakkaan liiketoiminnan kipupisteitä ja näin ollen tarjota niihin apua parhaalla mahdollisella tavalla.

Sytyn erityisesti ongelmien ratkaisusta ja asiakkaan liiketoiminnan tehostamisesta. Ja näin ollen haluankin olla apuna prosessin jokaisessa vaiheessa. Tällä varmistan myös sen, että palvelu on ensiluokkaista ja jokaiselle asiakkaalle räätälöityä.

Tärkeintä minulle ovat asiakkaat ja heidän auttaminen, joten jos sinulla on laskutukseen, saatavien hallintaan, kassan kiertoon tai luottopolitiikkaan liittyviä murheita tai vaikka vain kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä – autan mielelläni!

Tykkään verkostoitua erilaisten ihmisten kanssa ja mielestäni verkostoituminen kannattaa aina. (Psst. tästä voit varata verkostoitumisvartin kanssani) Vaikka sinulla ei olisikaan tarvetta juuri nyt meidän tarjoamille palveluille, verkostoidun silti mielelläni kanavassa kuin kanavassa. Uskon, että laajasta verkostosta pystyy hyötymään kaikki osapuolet.

MARKUKSEN PALVELULUPAUS

Alojen tuntemus KTI Laskutus

ALOJEN TUNTEMUS

Myynnistä ja asiakaspalvelusta on jo yli 10 vuoden kokemus molemmista kentistä. Tämä on monissa tapauksissa avuksi sillä osaan ajatella asiat monelta eri kantilta katsottuna. Myös eri aloilla työskentely on tuonut monipuolisuutta tapaani palvella asiakasta.

Verkostot KTI Laskutus

VERKOSTOT

Verkostoidun mielelläni erilaisten ihmisten kanssa, erilaisilta aloilta. Koen, että jokaiselta voi oppia jotain uutta ja myös toisinpäin. Hyödynnän myös omaa verkostoani mielelläni asiakkaitteni hyväksi. Näin tiedän aidosti suositella hyvää tekijää, mikäli tarpeita esiintyy.

Auttaminen KTI Laskutus

AUTTAMINEN

Asiakaspalvelu on minulle myyntityössä tärkeintä. En koskaan mene myynti edellä vaan aina asiakas edellä ja haluan, että myös asiakas tietää tämän. Näin luottamuksen rakentaminen on vankalla pohjalla molempiin suuntiin. 

 

OTA YHTEYTTÄ

MARKUS ILTANEN

Account Manager
KTI Laskutus Oy

✆ 040 768 9005 (Myös WhatsApp)
markus.iltanen@ktilaskutus.fi
www.ktilaskutus.fi

VARAA ETÄTAPAAMINEN KANSSANI