Mun nimi on Markus Iltanen ja toimin KTI Laskutuksella asiakaspäällikkönä.

Varoitan jo etukäteen, että yleisiä small talk-aiheita mulle on esim. moottoripyörät, autot, matkailu, perhe ja urheilu (salibandy eritoten). Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja vaalin hyviä ihmissuhteita. 

Myynnistä ja asiakaspalvelusta on jo yli 10 vuoden kokemus niins B2B kuin B2C kentässä. Näinä vuosina olenkin oppinut, että on tärkeää kuunnella asiakasta. Kuuntelemalla pystyn ymmärtämään asiakkaan liiketoiminnan kipupisteitä ja näin ollen tarjota niihin apua. Sytyn erityisesti ongelmien ratkaisusta ja asiakkaan liiketoiminnan tehostamisesta.

Tärkeintä minulle on asiakkaat ja heidän auttaminen, joten jos sinulla on laskutukseen, saatavien hallintaan, kassan kiertoon tai luottopolitiikkaan liittyviä murheita, niin ota rohkeasti yhteyttä – autan mielelläni!

Verkostoituminen kannattaa aina, eli vaikka sinulla ei olisi tarvetta kyseisille palveluille, olen aina innokas verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa, kanavassa kuin kanavassa.

 

MARKUKSEN PALVELULUPAUS

 

Alojen tuntemus KTI Laskutus

ALOJEN TUNTEMUS

Myynnistä ja asiakaspalvelusta on jo yli 10 vuoden kokemus molemmista kentistä. Tämä on monissa tapauksissa avuksi sillä osaan ajatella asiat eri kantilta.

Verkostot KTI Laskutus

VERKOSTOT

Verkostoidun mielelläni erilaisten ihmisten kanssa. Koen, että jokaiselta voi oppia jotain uutta ja myös toisinpäin.

Auttaminen KTI Laskutus

AUTTAMINEN

Asiakaspalvelu on minulle tärkeintä myyntityössä. En koskaan mene myynti edellä vaan aina asiakas edellä. 

 

OTA YHTEYTTÄ

Markus Iltanen | Account Manager
KTI Laskutus Oy

✆ 040 768 9005 (Myös WhatsApp)
markus.iltanen@ktilaskutus.fi
www.ktilaskutus.fi