Maksukytyvvömyysmenettely KTI Laskutus

Maksukyvyttömyysmenettelyt

Lakipalvelut ovat oiva apu mikäli yritystäsi tai asiakastasi uhkaa maksukyvyttömyys. Tällaisessa tilanteessa kannattaa olla ajoissa yhteydessä, sillä meillä on kokemusta ja osaamista edustaa sekä velkojaa että velallista erilaisissa insolvenssimenettelyissä (konkurssi, yrityssaneeraus ja yksityishenkilön velkajärjestely).

Sekä velallisen, että velkojan kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntijaan mahdollisimman pian, jotta liiketoiminnan omatoiminen tervehdyttäminen olisi mahdollista toteuttaa ilman virallista maksukyvyttömyysmenettelyä.

Maksuhäiriömerkinnöistä voit lukea lisää täältä.

Tämä on tärkeää myös siksi, että velkojan taloudellinen intressi tulee mahdollisimman hyvin turvatuksi. Maksukyvyttömyyden uhatessa yrityksen on hyvä ottaa yhteyttä asiantuntijoihin jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin on parhaimmat mahdollisuudet tehdä suunnitelma tulevaisuuden varalle..

Lakipalvelut KTI Laskutus

Lakipalvelut

Tavoitteemme on aina, että tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan ja toimintaympäristön kokonaisvaltaisesti.

Tämä mahdollistaa mahdollisiin juridisiin ongelmiin puuttumisen jo hyvin aikaisessa vaiheessa säästäen sekä toimeksiantajan aikaa että rahaa.

Lakipalvelut

Tavoitteemme on aina, että tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan ja toimintaympäristön kokonaisvaltaisesti.

Tämä mahdollistaa sen, että mahdollisiin juridisiin ongelmiin on helpompi puuttua jo hyvin aikaisessa vaiheessa säästäen sekä toimeksiantajan aikaa että rahaa.

 

Lakipalvelut KTI Laskutus
Riitaiset saatavat KTI Laskutus

Riitaiset saatavat

Asian sovinnollinen ratkaisu on yleensä kaikkien osapuolten etu. Tällä säästetään sekä aikaa että rahaa.

Mikäli sovinnollista ratkaisua ei kuitenkaan saada osapuolten välillä aikaan, voitte kääntyä asiassa luottamuksella meidän puolemme jatkotoimenpiteiden kartoittamiseksi.