Palvelumme

Meillä on pitkä kokemus ja vankka osaaminen riita-asioiden hoitamisesta eri oikeusasteissa. Selvitämme myös puolestanne mahdollisen oikeusturvavakuutuksen kattavuuden.

Alkuneuvottelu on teille aina maksuton.

Maksukyvyttömyysmenettelyt

Mikäli yritystäsi tai asiakastasi uhkaa maksukyvyttömyys, kannattaa olla ajoissa yhteydessä meihin. Meillä on kokemusta ja osaamista edustaa sekä velkojaa että velallista erilaisissa insolvenssimenettelyissä (konkurssi, yrityssaneeraus ja yksityishenkilön velkajärjestely).

Sekä velallisen että velkojan kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntijaan mahdollisimman pian, jotta liiketoiminnan omatoiminen tervehdyttäminen olisi mahdollista toteuttaa ilman virallista maksukyvyttömyysmenettelyä ja jotta velkojan taloudellinen intressi tulee mahdollisimman hyvin turvatuksi. Maksukyvyttömyyden uhatessa yrityksen on hyvä ottaa yhteyttä asiantuntijoihin jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Lakipalvelut

Tavoitteemme on aina, että tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan ja toimintaympäristön kokonaisvaltaisesti.

Tämä mahdollistaa mahdollisiin juridisiin ongelmiin puuttumisen jo hyvin aikaisessa vaiheessa säästäen sekä toimeksiantajan aikaa että rahaa.

Riitaiset saatavat

Asian sovinnollinen ratkaisu on yleensä kaikkien osapuolten etu. Tällä säästetään sekä aikaa että rahaa.

Mikäli sovinnollista ratkaisua ei kuitenkaan saada osapuolten välillä aikaan, voitte kääntyä asiassa luottamuksella meidän puolemme jatkotoimenpiteiden kartoittamiseksi.

Ota yhteyttä ajoissa!

Jukka auttaa sinua missä tahansa lakiasioissa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Alkuneuvottelu on aina maksuton!

Tämän jälkeen tuntiveloituksemme on 200-230€/h alv. 0%

OTA YHTEYTTÄ!