Asiakaspäällikkö PK-seudulle

Haemme PK-seudulle asiakaspäällikköä. Ykköstuoteesi ja kuumin kärki on laskurahoitus. KTI voi kuitenkin tarjota sekä, laskutus, perintä sekä tilitoimistopalvelut, koko taloushallintokin saadaan kerralla kuntoon tarvittaessa.

Paikka on vakituinen. Asut jossain PK-seudulla. Tunnet alueen talouselämän ja sinulla on vahvat verkostot alueella. Muutoinkin verkostoituminen on sinulle luontevaa etkä pelkää laittaa omaa naamaasi likoon.

Tarjolla joustava tapa tehdä töitä nykyaikaisin välinein sekä oma markkinointimme myynnin tueksi.

Palkkaus: Hyvä kiinteä pohja + provisio.

Kysy rohkeasti lisää: sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi

KTI Laskutus rekrytoi Oulu

 

Edustaja Oulun seudulle

Mitä tarkoittaa edustajuus?

Meillä se tarkoittaa sitä, että voit myydä palveluitamme joko oman yrityksesi kautta tai puhtaasti meille liidaamalla. (Avaamme tätä konseptia mielellämme enemmän vaikkapa puhelimitse). Tässä siis oiva tapa ansaita hieman lisää esimerkiksi muiden töiden tai vaikkapa opiskelujen ohessa.

Mitä KTI Laskutus tekee?

Olemme saatavien hallintaan erikoistunut valtakunnallinen yritys. Tarjoamme siis laskurahoitus-, perintä-, laskutus-, taloushallinto- sekä lakipalveluja yrityksille.

Mikä meistä tekee kivan kumppanin?

Meillä saat vapaat kädet toteuttaa itseäsi. Koska teet töitä, joko sivutoimisesti tai yrittäjäsopimuksella annamme sinulle täyden tuen tehdä kauppaa juuri niin kuin sinä olet siihen tottunut.

Mitä toivoisimme sinulta?

Tunnet Oulun alueen talouselämän ja sinulla on vahvat verkostot alueella. Muutoinkin verkostoituminen on sinulle luontevaa etkä pelkää laittaa omaa naamaasi likoon. Plussaa saat myös yrityksen kassan kierron ymmärtämisestä.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä: sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi