Kaisa Juopperi tässä moikka.

Olen tehnyt rahoitusalan B2B-myyntiä pk-yritysten parissa vuodesta 2006 lähtien ja nyt toimin KTI Laskutuksella asiakaspäällikkönä. Viimeiset 3 vuotta olen toiminut erityisesti laskurahoituksen parissa ja siitä onkin tullut itselleni tietynlainen intohimo, jonka vuoksi myös KTI Laskutus tuntui omalta paikalta.

Pystyn laskurahoituksella auttamaan yrityksiä saamaan kassan kierron parempaan kuntoon ja näin ollen pystyn samalla auttamaan heidän liiketoimintaansa. Tämän vuoksi tykkään tarjota laskurahoituspalveluita.

Yleisesti työssäni on parasta erilaiset asiakaskohtaamiset, kanavasta riippumatta. Nautin siitä, että voin auttaa ja tuottaa euroissa mitattavaa hyötyä asiakkaalle, ja samalla itse oppia aina jotain uutta, joka päivä. 

Mulle on tärkeää se, että asiakas saa aidosti itselleen sopivan ja tarvitsemansa ratkaisun –  tavoitteena on aina työn korkea laatu ja tyytyväinen asiakas, ja tilanne jossa kaikki voittaa. Jotta tähän tilanteeseen päästään, olen oppinut aidosti kuuntelemaan asiakasta ja hänen tarpeitaan. Tarpeettoman palvelun myyminen olisi kaikkien ajan tuhlausta ja tätä haluan välttää viimeiseen asti. Siksi onkin mielestäni tärkeää tuntea asiakas ja kartoittaa juuri hänen tarpeensa perusteellisesti.

Vapaa-ajan vietän luonnossa liikkuen. Harrastan koiramme kanssa paljon erilaisia lajeja, kuten paimennusta ja tokoa. Loistavaa vastapainoa työlle tarjoaa myös rahoittuminen sohvannurkkaan hyvän dekkarin kanssa.

Vapaa-ajalla tykkään myös seurata talouteen sekä työelämään liittyviä erilaisia ilmiöitä ja haluan olla mahdollisimman perillä näihin liittyvistä asioista.

Minut löydät myös somesta, jossa verkostoidun mielelläni, joten otahan yhteyttä!

Oheisesta linkistä voit myös varata verkostoitumisvartin kanssani.

KAISAN PALVELULUPAUS

Rahoitusalan kokemus KTI Laskutus

RAHOITUSALAN KOKEMUS

Pitkä kokemukseni rahoitusalalta takaa sinulle asiantuntevan palvelun. Olen tämän lisäksi toiminut jo useamman vuoden pelkästään laskurahoituksen kanssa, joten kaikki siihen liittyvät asiat ovat enemmän kuin hallussa.

Verkostot KTI Laskutus

VERKOSTON VOIMA

Uskon vahvasti, että verkostossa on voimaa. Olen kerännyt laajan verkoston työurani aikana ja verkostoni hyödyt ovatkin sinun käytettävissäsi.

Palvelun laatu KTI Laskutus

PALVELUN LAATU

Mulle on tärkeää se, että asiakas saa aidosti itselleen sopivan ja tarvitsemansa ratkaisun –  tavoitteena työn korkea laatu, tyytyväinen asiakas, ja tilanne jossa kaikki voittaa.

OTA YHTEYTTÄ 

Kaisa juopperi

 Account Manager
KTI Laskutus Oy

✆ 050 357 3532 (Myös WhatsApp)
kaisa.juopperi@ktilaskutus.fi
www.ktilaskutus.fi

Avaa chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?