Kaisa Juopperi tässä moikka.

Olen tehnyt rahoitusalan B2B-myyntiä pk-yritysten parissa vuodesta 2006 lähtien. Nyt viimeiset 3 vuotta erityisesti laskurahoituksen parissa.

Työssäni on parasta erilaiset asiakaskohtaamiset, kanavasta riippumatta. Nautin siitä, että voin auttaa ja tuottaa euroissa mitattavaa hyötyä asiakkaalle, ja samalla itse oppia aina jotain uutta, joka päivä.

Mulle on tärkeää se, että asiakas saa aidosti itselleen sopivan ja tarvitsemansa ratkaisun –  tavoitteena työn korkea laatu ja tyytyväinen asiakas, ja tilanne jossa kaikki voittaa.

Vapaa-ajan vietän luonnossa liikkuen. Harrastan koiramme kanssa paljon erilaisia lajeja, kuten paimennusta ja tokoa. Tykkään myös rauhoittua sohvannurkkaan hyvän dekkarin kanssa.

Tykkään seurata  talouteen sekä työelämään liittyviä ilmiöitä. Verkostoidun mielelläni, joten otahan yhteyttä! Tästä voit varata verkostoitumisvartin kanssani.

KAISAN PALVELULUPAUS

Rahoitusalan kokemus KTI Laskutus

RAHOITUSALAN KOKEMUS

Pitkä kokemukseni rahoitusalalta takaa sinulle asiantuntevan palvelun.

Verkostot KTI Laskutus

VERKOSTON VOIMA

Uskon vahvasti, että verkostossa on voimaa. Olen kerännyt laajan verkoston työurani aikana ja verkostoni hyödyt ovatkin sinun käytettävissäsi.

Palvelun laatu KTI Laskutus

PALVELUN LAATU

Mulle on tärkeää se, että asiakas saa aidosti itselleen sopivan ja tarvitsemansa ratkaisun –  tavoitteena työn korkea laatu, tyytyväinen asiakas, ja tilanne jossa kaikki voittaa.

OTA YHTEYTTÄ

Kaisa Juopperi  | Account Manager
KTI Laskutus Oy

✆ 050 357 3532 (Myös WhatsApp)
kaisa.juopperi@ktilaskutus.fi
www.ktilaskutus.fi

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?