KTI Laskutus toivottaa uusimmat tiimiläisensä tervetulleeksi!

Olemme kasvaneet alkuvuodesta hurjaa tahtia ja poikkeusoloista huolimatta palkkasimme juuri 3 uutta Account Manageria.

Yksi KTI:n tärkeimmistä arvolupauksista on laadukas asiakaspalvelu. Haluamme varmistua siitä, että jokainen asiakkaamme saa hyvää palvelua, juuri hänen haluamassaan kanavassa, hänen haluamaansa aikaan. (Mikäli haluat varata ajan, kurkkaa Onlive-myyjä palvelu täältä)

Palkkaamalla lisää asiantuntijoita KTI pitää huolen siitä, että asiakaspalvelumme taso pysyy yllä kasvavasta asiakasmäärästä huolimatta.

Haluamme aina parantaa asiakaspalveluamme ja parhaillaan meillä onkin käynnissä asiakastyytyväisyystutkimus, johon pääse vastaamaan tästä.

Tiimimme vahvistuu kolmella hyvin erilaisen alan asiantuntijalla, jonka uskomme tuovan lisää osaamista ja näkemystä tekemiseemme.

Tässä siis Kaisa Juopperi, Sanna Jylänki ja Teemu Salonen!
Kaisa Juopperi KTI Laskutus

 

KAISA JUOPPERI

Kaisa on tehnyt rahoitusalan B2B-myyntiä pk-yritysten parissa jo vuodesta 2006 lähtien. Nyt viimeisen 3 vuotta hän on toiminut erityisesti laskurahoituksen parissa. 

Hän kokee, että työssään parasta on erilaiset asiakaskohtaamiset, kanavasta riippumatta. Kaisa nauttii siitä, kun voi auttaa ja tuottaa euroissa mitattavaa hyödytä asiakkaalle. 

Kaisalle on tärkeää, että asiakas saa aidosti itselleen sopivan ja tarvitsemansa ratkaisun. Tavoitteena hänellä onkin aina työn korkea laatu ja tyytyväinen asiakas. Näin kaikki voittavat.

Vapaa-ajalla Kaisa tykkää harrastaa koiransa kanssa paimenusta sekä tokoa. Kaisalle ”aivot narikkaan” tarkoittaa yhtäkuin hyvä dekkari sohvannurkassa.

Kaisan tavoittaa melkeinpä mistä kanavasta tahansa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Lisää tietoa Kaisasta täältä!

 

Sanna Jylänki KTI Laskutus

 

SANNA JYLÄNKI

Sanna on rautainen verkostuja ja hänen intohimonsa on auttaa sinua arjessasi, niin laskurahoituksen, kuin muutenkin yrittäjyyden asioissa.

Sanna on toiminut yrittäjänä vuodestsa 2006 alkaen. Sanna kokee, että myynti on hänelle ennenkaikkea auttamista. 

Tämä super verkostoituja löytyykin miltein mistä tahansa some kanavasta ja hänen videoihinsa on melkein mahdotonta olla törmäämättä. Laajoista verkostoista on hyötyä niin Sannalle, kuin hänen asiakkaileensakin. 

Sanna on mukavan rempseä ja hänen mukaansa elämää ei pitäisi ottaa liian vakavasti. Vapaa-aikanaan Sanna harrastaa teatteria ja siitä kumpuaakin hänen palonsa tavata ihmisiä.

Lisää tietoa Sannasta täältä!

 

TEEMU SALONEN

Teemu on ahkera, yrittäjäperheen kuopus Tampereelta ja hän ilmoittautuu palvelukseesi.

Teemu on toiminut 16 vuotta logistiikan ja kuljettamisen parissa. Hän sanookin sen tuoneen hänelle laajan osaamisen ja verkoston kyseiseltä alalta. Kuljettajan hommia hän on itse tehnyt aina taksista säiliöautoihin. Erilaiset ajoneuvot pysyvät siis hyvin hyppysissä.

Toinen Teemun intohimo on henkilöstövuokraus-ala. Sen parissa Teemu on puuhastellut 3 vuotta ja perusti myös erinlaisen työnhaku palvelun, Työhuoneen.

Hieman erilainen kokemus Teemulla oli vuosina 2001 ja 2002, kun hän toimi Kosovossa rauhanturvaajana. Tästä kokemuksesta hän oppi paljon ja onkin pyrkinyt näitä oppeja tuomaan myös päivittäiseen tekemiseensä.

Lue lisää Teemusta täältä!

 

 

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?