KTI Laskutus ja Kimmo Holmström yhteistyöhön

Triathlonin parissa kovia tuloksia pitkin Eurooppaa tahkonnut Kimmo Holmström tähtää 2021 triathlonin Ironman matkan MM kilpailuihin jotka kilpaillaan Hawaiin Kailua Kona:lla ja KTI Laskutus on menossa mukana.

Kimmo Holmström

Olemme mieluusti mukana aktiivisten urheilijoiden tekemisessä ja Kimmon vahva yrittäjätausta oli yksi syy kumppanin valinnassa. Olemme rakentaneet uudenlaista mallia yhteistyöhön ja jos tässä kohtaa voimme todeta että mitä yrittäjähenkisempi myös sponsoroitava on sitä enemmän yhteistyö toimii kumpaankin suuntaan.

Kypärässä näkyvyys on kohdallaan ja meille tärkeää mutta isoimpana hyötynä näemme silti sen että kumpikin tutustuu toisiinsa ja pohditaan säännöllisin väliajoi miten yhteistyöstä tulee kummallekin mittaroitavaa hyötyä. Kyse on ihan uudenlaisesta 2020 vuoden mallista tehdä yhteistyötä.

Kimmo Holmström

Itse Konan kilpailuun ei mennä noin vain ilmoittautumalla vaan Kimmon tavoite on saada paikka kilpailuun Ironman Maryland kilpailusta vuonna 2020. Tämä vaatii sijoittumisen viiden parhaan joukkoon hänen 40-44 ikäsarjassaan. Eli mistään kevyestä harrastelusta ei ole kyse vaan mainosalan yrittäjä treenaa ihan tosissaan, tehden työt samalla joten määrätietoista tekemistä on luvassa ja Kimmon tuntien kompromisseja ei tehdä.

Kimmosta ja kuulumisista tulee säännöllisesti infoa some-kanaviin mutta kyllä se KTI brändätty kypärä Konalla nähdään!

Jo tässä vaiheessa toivotamme hyviä treenejä ja onnea projektiin. Kannustamme myös avoimesti muitakin lähtemään Kimmon tukijoukkoihin.

Kimmon löydät verkosta seuraavasti. Pistä Kimmo seurantaan.
https://kimmoholmstrom.com
https://www.instagram.com/imkimmohoo/

Avaa chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?