KTI-asiakastarinassa McWhirter photography

Esittelemme asiakkaidemme tarinoita eri toimialoilta. Kannattaa laittaa blogi seurantaan, tulossa huikeita tarinoita ja mielenkiintoisia yrittäjiä haastatteluun. Tällä kertaa esittelysä Lisa McWhirter, valokuvaaja jonka upeat työt saavat haukkomaan henkeä.

Mikä sai sinut lähtemään yrittäjäksi?

Lähdin yrittäjäksi, sillä Suomessa ei oikein ole tarjolla valokuvaajille palkkatöitä, ja jos jotkut kolleegoistani ovat palkkatöissä, heillä on yrittäjyys siinä sivussa mukana.

Oman yritys tuntui luontevimmalta vaihtoehdolta työllistää itseään ja aikanaan toiminimellä aloitettiin.

McWhirter photography

Onko kuvaaminen lähtenyt harrastuksesta ammatiksi vai millainen on tarinasi

Niin kauan, kuin vain muistan, isäni kantoi kameraansa aina mukanaan kaikkialle. Kuulen edelleen korvissani sen äänen, joka kuuluu filmin kelaamisesta, kun kameran filmit oli kuvattu. Kiinnostukseni valokuvaamista kohtaan heräsi kuitenkin vasta täysi-ikäisyyden kynnyksellä. Sain ensimmäisen järjestelmäkamerani, kun pääsin opiskelemaan valokuvausta Lahden kansanopistolle v.2011. Sen jälkeen olen harjaannuttanut kuvaustaitojani itse.

Oma tarinani alkaa Englannista. Synnyin Manchesterissä ja olen hyvin pitkälti kasvanut Suomessa. On tullut asuttua Lahden betoniviidakossa, kuin myös Pohjanmaan Kokkolassa, mutta kodikseni voin kutsua Suomen Turkua. Kotia pidän kihlattuni kanssa ja hulluna kissanaisena kodissani tepastelee kaksi pientä leijonaa, Pissis ja Siiri. Rakastan kahvia maidolla, seikkailuita ja paljasjaloin kävelyä.

Millainen on sinulle mieluisin asiakas

Hääasiakkaissani yhdistyy muutamia samoja piirteitä: he välittävät muista ihmisistä, pitävät kokemuksista sekä elämyksistä ja ovat seikkailunhaluisia.

Mikä on mieleenpainuvin keikkasi

Ehdottomasti Intiassa kuvaamani häät, joita kuvasin alkuvuodesta. Pohjois-Intiassa häät kestävät kolme päivää, aina eri kauneusrituaaleista varsinaiseen vihkmiseen, johon osallistui 500 häävierasta. Hääpari saivat toisensa kuunvalon alla, kierrettyään tulen kuudesti ympäri vannoen toisillensa rakkautta.

Mitä sanoisit yrittäjälle joka miettii laskutuksen ulkoistamista

Laskujen ulkoistaminen on yksi parhaimpia asioita mitä voi tehdä. Pääset kunnolla keskittymään yritystoiminnan pyörittämiseen, eikä jatkuvasti tuijottelemaan pankkitiliä, että joko on tämä ja tämä maksu suoritettuna.

Käytämme paljon aikaa ja vaivaa siihen että meihin olisi helppo ja nopea olla yhteydessä silloin kun yrittäjällä on aikaa. Olemmeko onnistuneet tässä, miten asiointi sujui?

Yhteyteni KTI Laskutukseen on Sami Saarenpää, joka hoitaa hommansa erinomaisesti. Kaikesta voi aina kysyä itselläni sopivassa yhteydenottokanavassa.

Sinulla on käytössä sekä KTI laskutuspalvelu- että KTI laskurahoitus, miten nämä näkyvät yrittäjälle perusarjessa ja millainen prosessi oli käyttöönotto?

KTI laskurahoituksen ansiota yritykseni tulovirta pysyy tasaisena, eikä muodostu kassassa notkahduksia. Käytönoton prosessi oli nopea, helppo ja vaivaton, eikä vaatinut minulta paljoakaan. Sami hoiti kaiken minulle valmiiksi.

Olisiko sinulla jotain terveisiä niille jotka pohtivat ylipäätään perintätoimiston käyttöä tai laskurahoituksen käyttööottoa?

Kuten vastasin aiemmin; yrityksen tulovirta pysyy tasaisena, kun rahan saa heti eikä tarvitse odotella itse eräpäivään asti, tai olla itse lähettämässä maksumuistuksia.

Lisa verkossa:

https://www.elopementweddingphotographer.com

www.facebook.com/LisaMcWhirterPhotography/ 

 

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?