Inbound markkinointi ja liidikoneiston rakentaminen feat Jani Aaltonen

Tämän viikon webinaarissa aiheena ”Inbound markkinointi ja liidikoneiston rakentaminen”. Vieraana Jani Aaltonen Sales Communications Oy:stä. Jani on tullut tunnetuksi inboundin puolestapuhujana ja Sales Communication Oy on myös palkittu työstä laajasti. Webinaarissa juttelimme siitä miten nykyasiakas haluaa että hänelle myydään.

Jos halutaan verrata kylmäsoittoa tehokkaaseen inboundiin niin Janin sanoin nykyään hevonen on korvattu autolla.

Kiitos vielä Janille vierailusta. Webinaariimme saapuu jokaiselle viikolla uusi mielenkiintoinen vieras. Tulevat webinaarit ja niiden vieraat näet täältä, www.ktilaskutus.fi/tulevat-webinaarit/ klik klik! Sekä menneiden webinaarien tallenteet tulevat kootusti Youtube kanavallemme, klik klik!

Janin löydät:

www.salescommunications.fi/
www.linkedin.com/in/janiaaltonen/

 

 

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?