Perintäpalveluita WhatsApp sovelluksen kautta

Käytämme paljon aikaa siihen että voisimme palvella asiakkaitamme aina siihen aikaan ja siinä kanavassa missä he haluavat. Sivuillamme oleva chat on ahkerassa käytössä ja tarjoaa toimeksiantajalle nopean ja mutkattoman tavan kysyä apua silloin kun hänellä on aikaa. Jos chat olisi offline tilassa tulee silti viesti sähköpostiin. Mutta tahtotilamme olisi tarjota täysin katkeamaton viestintä yhdessä kanavassa.

Whatsapp tarjoaa tähän mainion mahdollisuuden.

Moni yritys käyttää sisäiseen viestintään WhatApp sovellusta, oli tiimi iso tai pieni niin se tarjoaa monta etua.

  • Täysin mobiili tapa viestiä mutta äärimmäisen hyvin käytettävä myös tietokoneen selaimessa.
  • Liitteiden lähetys onnistuu.
  • Ryhmäpuhelu onnistuu.
  • Videopuhelu onistuu.
  • Ääniviestien sanelu joka lisääntyy räjähdysmäisesti.
  • Ja mitä tärkeintä, kaikesta jää jälki.

Sivuilamme on WhatsApp-integraatio minkä kautta haluamme tarjota jatkossa vieläkin nopeamman ja juostavamman kanavan asioida. Uskomme erityisesti ääniviestien määrän nousuun koska lyhyeen saneluun saa paljon asiaa ja sen tekeminen on nopeaa.

Onko sinulla kysyttävää perinnästä, tuoreita tai vanhoja saatavia mitkä pitäisi saada maksuun? Me autamme mielellämme, niin mailitse, chatin yli, puhelimessa mutta tällä kertaa kannustamme kokeilemaan WhatsApp-integraatiotamme.

Löydät sen vaikkapa etusivultamme www.ktilaskutus.fi

-Sami

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?
Powered by