Moi,

Sanna Jylänki tässä tervehdys!

Minun intohimoni on auttaa sinua arjessasi, niin laskurahoituksen, kuin muutenkin yrittäjyyden asioissa.

Minulle yrittäjyys on hyvin lähellä sydäntäni ja olenkin itse toiminut yrittäjänä vuodesta 2006, myynnin, markkinoinnin ja somen parissa. Sitä ennen kaupan ja hallinnon alalla vuodesta 1996. Myynti on minulle ennenkaikkea auttamista, kaikkinensa. Koen, että tietoni yrittämisestä tuo minulle lisää ymmärrystä auttaa muita yrittäjiä heidän pulmissaan.

Olen aina ollut myös superverkostoituja, josta meriittinä on kertynyt erityisen laajat verkostot, niin somessa kuin livenäkin. Olisipa siis hassua, ettet löytäisi minua verkosta jostain kohtaa!

Elämässä on paljon vakavia asioita, muttei niitä tarvitse ottaa silti useinkaan vakavasti – tykkään nimittäin vähän välillä hassutellakin. Vapaa-aikana minut usein löytääkin rakkaan harrastukseni teatterin parista mm. lavalta näyttelemästä. Rakastan siis paljon esiintymistä ja ihmisten kohtaamista ja tämä kyllä huokuu olemuksestani.

KTI Laskutuksella teen asiakaspäällikön tehtäviä sopimusyrittäjänä. On kerrassaan upeaa kuulla erilaisten yritysten ja ihmisten tarinoita ja tästä on itselleni tullut intohimo.

Mikäli haluaisit rupatella kanssani lisää niin laita rohkeasti viestiä. Löydät minut verkosta monesta paikkaa, joten ole matalalla kynnyksellä yhteydessä siinä kanavassa mikä sinulle sopii parhaiten.

Mikäli some ei ole sinun juttusi niin buukkaa vaikka puheluaika näppärästi Calendlyyn.

 

SANNAN PALVELULUPAUS

Asiakaspalvelu KTI Laskutus

ASIAKASPALVELU

Kuulen mielelläni erilaisten yritysten ja ihmisten tarinoita. Asiakaspalvelu on kaiken tekemisen keskiössä. Uskon, että oma kokemukseni yrittäjyydestä auttaa minua olemaan parempi asiakaspalvelija muille yrittäjille, sillä pystyn samaistumaan yrittäjien asioihin.

Verkostot KTI Laskutus

VERKOSTOITUMINEN

Olen aina tykännyt verkostoitua ja laajat verkostoni ovat myös sinun käytettävissäsi! Verkostosta on eniten hyötyä silloin, kun se sisältää aidosti sinulle tuttuja ihmisiä. Olivat he tuttuja sitten etäyhteyksien tai lähitapaamisten kautta. On kuitenkin tärkeä tuntea oma verkosto, jolloin siitä voi hyötyä kaikki osapuolet.

Auttaminen KTI Laskutus

INTOHIMONA AUTTAMINEN

Minun intohimoni on auttaa sinua arjessasi koski se sitten laskurahoitusta, perintää tai vaikkapa yrittäjyyttä. Useimmiten parhaat ideat syntyvät puhtaasti keskustelemalla niitä näitä, joten ota siis rohkeasti yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

SANNA JYLÄNKI

Account Manager
KTI Laskutus Oy

✆ 040 820 8559 (Myös WhatsApp)
sanna.jylanki@ktilaskutus.fi
www.ktilaskutus.fi

Avaa chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?