Moi,

Mun nimi on Sami Saarenpää. Tän sivun tarkoitus on kertoa sinulle että mä en halua olla pelkästään perinta- tai laskurahoitustalon myyjä.

Haluan, että tiedät minusta vähän enemmän. Olen tehnyt B2B myyntiä yli 20 vuotta ja sytyn siitä joka päivä edelleen, tiedätkö miksi? Sen takia että nautin uusista kohtaamisista ja siitä keksin aidosti ratkaisun johonkin ongelmaan ja voin tuottaa oikeaa lisäarvoa.

Siviilissä en golffaa, mutta jos haluat pitää kanssani lyhyen palaverin ja pidät moottoripyöristä niin varaa paljon aikaa. Matkustelu voisi olla toinen mistä ehkä juttu ei lopu koskaan.

KTI Laskutuksessa teen myyntiä, hoidan meidän sosiaalista mediaa ja käyn myös paljon kouluilla ja erilaisissa verkostoitumistapahtumissa puhumassa. Tulen myös äärimmäisen mieluusti sinun tapahtumaasi jos haluat.

Sivun alhaalla on painikkeet mistä löydät minut verkosta, ole yhteydessä siinä kanavassa mikä sinulle sopii parhaiten. Tästä voit varata ajan myös Onlive-myyjä palveluun.

SAMIN PALVELULUPAUS

Verkostot KTI Laskutus

VERKOSTOT

Laajat verkostoni ovat aina myös sinun käytettävissäsi. Helpottaa huomattavasti kaupankäyntiä, kun voi sanoa terveisiä joltain.

Kanavat KTI Laskutus

KANAVAT

Olen käytettävissä missä tahansa kanavassa, käytännössä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Nopeus KTI Laskutus

NOPEUS

Vastaan yhteydenottoihin nopeasti ja nopeimmillaan saadaan paperit tehtyä samana päivänä.

OTA YHTEYTTÄ

Sami Saarenpää | Head Of Social Selling | Partner
KTI Laskutus Oy

✆ 0400 180 142 (Myös WhatsApp)

sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi

www.ktilaskutus.fi
Postikatu 2
20250 Turku