Mikä on laskurahoitus?

MIKSI?

Onko asiakkaasi luotettava maksaja, mutta maksuajat ovat pitkiä? Laskurahoituksella saat rahat heti, etkä vasta eräpäivänä. Tällöin laskurahoitus auttaa nopeuttamaan kassankiertoa ja vapauttaa rahaa seuraaviin tarpeisiin.

Meiltä et löydä piilokuluja!

KENELLE?

Asiakkaamme toimivat kymmenillä eri toimialoilla. Räätälöimme laskurahoituksen aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Meillä voit rahoittaa joko kaikki tai osan laskuistasi. Laskurahoitus on joustava keino tukea yrityksesi kasvua, olit sitten pieni tai suuri toimija.

Laskurahoitus sopii kenelle vain!

MILLOIN?

Laskurahoituksen voit aloittaa tai lopettaa milloin vain. Räätälöimme juuri sinun tarpeillesi sopivan ratkaisun. Laskurahoitusta kannattaa kuitenkin miettiä nopeasti, mikäli toimialallasi on pitkät maksuajat. Tällöin varmistat, että raha pääsee heti kiertämään ja sen voi kohdistaa nopeasti seuraavaa kohdetta varten.

Aloita laskurahoitus milloin tahansa!

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä mitä tahansa kanavaa pitkin, kelloon katsomatta. Käymme yhdessä läpi toiveesi ja tarpeesi ja rakennamme sinulle sopivan palvelun nopeasti ja vaivattomasti. Huomaa, että yhteydenotto ei sido sinua mihinkään!

Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai opetella uutta ohjelmaa – me teemme sen puolestasi!

Ota yhteyttä!

Laskurahoitus käytännössä - esimerkki

Tässä esimerkkitilanne laskurahoituksesta:

Ajatellaan, että urakoitsija tekee asiakkaalle työn ja hänen laskunsa kotiutuu vaikkapa 30 päivän ehdolla. Työn teon aikana on ostettava tarvittavat osat, maksettava matkakustannukset, työntekijöiden palkat sekä muut mahdolliset kulut. Tässä tapauksessa rahoitus mahdollistaa palkkojen ja muiden kulujen maksun heti, sillä raha on jo tullut kassaan. Loput tulee, kun asiakas on maksanut laskun eräpäivänä. Näin ei jäädä ahdinkoon odottelemaan rahaa. Tämä mahdollistaa omalta osaltaan myös yrityksen kasvun.

Oli kyse sitten isoista tai pienistä laskuista palvelumme taipuu loistavasti! Laskurahoituksella säästät aikaa ja pystyt suunnittelemaan yrityksesi tulevaisuutta tarkemmin.

Miten saan laskurahoituksen toimintaan?

Tarjous

Yhteydenoton jälkeen me neuvomme sinua seuraavissa vaiheissa. Ensimmäisenä saat meiltä tarjouksen, jonka käymme yhdessä läpi. Näin sinun on helppo tehdä päätös eikä mitään kohtia jää epäselväksi.

Meiltä saat tarjouksen erityisen nopeasti!

Rahat tilille

Mikäli hyväksyt tarjouksen, otamme rahoituksen yhdessä käyttöön. Saat rahat tilille ja näin saat kassan kiertämään nopeammin.

.

Automatisoi

Meillä on mahdollista rahoittaa kaikki tai osa laskuista. Voit siis automatisoida laskut, jotka haluat rahoittaa. Tällöin maksimoit kassan kierron.

Asiakastarina laskurahoituksesta – LVI Lotikko

Kymenlaaksossa sijaitseva LVI-alan yritys, jota pyörittää Juho Olli. Hän tituleeraa itseään ”se erilainen” putkimies ja se hän totisesti on.

Juhon mietteet KTI:n laskurahoituksesta: ”Suosittelen KTI:n laskurahoitusta jokaiselle yrittäjälle, jolle sanat; lasku, maksuaika, kassankierto merkitsevät jotakin. Laskurahoituksella on mahdollisuus päästä jopa negatiiviseen käyttöpääoman tarpeeseen.”

Lue koko tarina täältä!