KTI WEBINAARI

KTI Laskutuksen webinaarien aiheet vaihtelevat niin saatavien hallinnasta, myyntiin kuin verkostoitumisesta erilaisiin aloihinkin. KTI Webinaari on luotu auttamaan sinua. Tarkoituksena on antaa uutta tietoa yrityksien talouden suuntaviitoista, siitä miten yli yritysrajojen toimiva verkostoituminen auttaa kaupankäynnissä ja paljon muuta! Näistä voit myös luke blogistamme, täältä.

Vieraamme ja aiheemme vaihtelevat suuresti ja olemmekin aina kiinnostuneita kuulemaan mikäli sinulla olisi jokin aihe, josta toivoisit webinaaria. Olemme myös hyvin avoimia erilaisille yhteistyöehdotuksille, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 KTI Webinaareissa pyrimme keskittymään olennaisiin ja ajankohtaisiin asioihin.

TULEVAT WEBINAARIT

KTI WEBINAARI AIHEITA

Onko sinulla aihe josta haluaisit kuulla lisää? Onko sinulla jokin aihe josta haluaisit pitää webinaarin kanssamme? Lähetä meille ajatuksesi.

Ota yhteyttä

MENNEET WEBINAARIT

KTI Laskutus Woobs

Kuinka siirtää kivijalkamyynti verkkoon?

Woobs asustemyymälän toinen perustaja Samuli Eeva oli viime viikolla vieraana KTI webinaarissa. Puolen tunnin aikana käytiin läpi mm. kuinka heidän myyntinsä kivijalkamyymälöistä on siirretty täysin verkkoon ja miten tässä on onnistuttu.

Social Selling – toinen mahdollisuus!

Vieraana Kihon Tatu Laine. Webinaarissa keskustellaan Social Sellingin saloista. Kuinka aloittaa ja mitä pitää ottaa huomioon? Näiden vinkkien avulla onnistut Social Sellingissä.

Katja Kurkinen

Social Selling Twitterissä

Vieraana aiheesta keskustelemassa Twitteristä hyvinkin tunnettu Pohjolan vakuutusasiamies katja Kurkinen. Tule kuulemaan Katjan vinkit ja oppimaan itsekin jotain uutta. Webinaari on ilmainen ja kaikille avoin

Hyvän presentaation merkitys myynnissä

Mikä on hyvän presentaation merkitys myynnissä? Aiheesta keskustelemassa presentaatioprinsessa Noora Halttunen.