Laskurahoitus ja Fennoa integraatio – Asiakastarinassa Vivide Oy ja Tilihalme Oy

Avaamme mielellämme asiakastarinoita. Paras palkinto on aina löytää asiakkaalle ratkaisu, joka niputtaa yhteen kokonaisuuden, mikä tuo aidon helpotuksen yrittäjän arkeen. Tässä esimerkissä korostuu se, miten tärkeää on myös se että ohjelmistot ja yritykset puhaltavat yhteen hiileen auttaakseen asiakasta.

 

Mutta millaiset yritykset on tässä kyseessä. Pureudutaan vähän osapuoliin.

Vivide Oy:n Reija Suomento, millainen yritys on Vivide ja mitä te teette?

Teemme siivouspalvelua suurella sydämellä niin yrityksille kuin yksityisillekin. Palveluina esim. koti-, raivaus- ja muuttosiivoukset. Siivoamme myös pienet ja keskisuuret toimistot, sekä teollisuuden puolelta pienet metalli- ja puutyötilat.

Myös rakennuspuolen asiakkaita löytyy, työmaa- ja loppusiivouksien osalta. Repertuaariin kuuluu siis oikeastaan kaikki, pois lukien homesiivous.

Mitkä ovat suurimmat haasteet kassan kierron osalta?

Laskutus koostuu pitkälti kuukausilaskutteisista töistä ja nopeaa keikkalaskutusta on vähemmin, mistä saatavat kotiutuu nopeammin. Yleensäkin pitkät maksuehdot voivat tuoda haasteita

 

Miten päädyitte valitsemaan tilitoimistoksi Tilihalmeen ja ohjelmistoksi Fennoan

Suosittelun voima, tuttu yrittäjä suosittele meille sekä Tilihalmetta ja ohjelmistoksi Fennoaa. Heidän kanssaan päästiin nopeasti samalle sivulle taloudenhallinnan osalta ja olemme olleet tyytyväisiä palveluun.

Fennoa Oy on tammikuussa 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen. Fennoa sisältää useita eri toimintoja tehokkaana kokonaisuutena, jolla saavutetaan täysin saumaton yhteiskäyttö tilitoimiston ja heidän asiakkaidensa välille.

 

Miten KTI Laskutus on auttanut ratkaisemaan ongelmia saatavien osalta?

Laskurahoituksen avulla raha kiertää nopeammin ja pystymme kierrättämään rahoituksen kautta myös yksityisille meneviä laskuja. Toinen selkeä lisäarvo verrattuna entiseen rahoituskumppanin palveluun on se, että pystymme Fennoasta joustavasti valitsemaan laskut jotka haluamme rahoitukseen.

 

Kokonaisuus ratkaisee, miten kokonaisuus on palvellut teidän käyttötarpeita. Onko jotain erityistä lisäarvoa.

Erittäin toimiva paketti ja olemme tosi tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen. Pidämme erityisesti siitä että pystymme seuraamaan Fennoasta koko ajan yrityksen taloutta reaaliajassa.

 

Ja luonnollisesti halusimme kysyä myös meille tärkeän, tilitoimiston mielipiteen kokonaisuuden kannalta.

 

Tilitoimisto Tilihalme Oy:n Salla Saarinen ja Erika Takala kommentoiva seuraavaa.

 

Miksi suosittelitte Vivide Oy:lle juuri KTI Laskutuksen palveluita?

Salla Tilihalmeelta toteaa; Tiesimme että Kti Laskutuksella on integraatio Fennoaan myös laskurahoituksen osalta ja asiakkaalla oli käytössä toinen rahoitusyhtiö, jonka omasta laskutusjärjestelmästä he tekivät myyntilaskut rahoitusta varten. Halusimme että asiakas pystyisi tekemään myyntilaskut Fennoasta ja sen jälkeen siirtää ne tarvittaessa rahoitukseen.

Tilihalme Oy on jo vuodesta 1987 toiminut asiantunteva tilitoimisto hyvien liikenneyhteyksien päässä Kaarinan Littoisissa, lähellä Turkua. Tuotamme tilitoimisto- ja kirjanpitopalveluja yrityksille, yhdistyksille sekä kiinteistöyhtiöille, konsultoimme yrityksiä liiketoiminnan eri vaiheissa yrityksen perustamisesta muutosten hallintaan ja tarjoamme KHT-tilintarkastuspalveluita.

Allekirjoitatko väitteen että hyvä kirjanpitäjä maksaa itsensä takaisin nopeasti?

Tottakai!

 

Ohjeet olivat tosi selkeät, joten se sujui hyvin ja käyttöönotto oli erittäin helppo toteuttaa, Erika toteaa.

 

Meille on laskurahoittajana tärkeä tarjota sellainen palvelu, joka helpottaa kaikkien arkea, ja missä järjestelmät toimivat saumattomasti yhteen.

 

Alla lisätietoa niin Vivide Oy:stä, kuin Tilihalme Oy:stä.

https://www.tilihalme.fi/

https://vivide.fi/

 

-Markus – KTI Laskutus Oy

Buukkaa tästä etäpalaveri kanssani!

Avaa chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?