Integraatiokumppaniesittelyssä MavaSoft

MavaSoft on MavaCom Oy:n pk-yrityksille suunnattu laskutusohjelmisto, jonka tarjoamista moduuleista voidaan tehdä räätälöity versio vastaamaan asiakkaan tarpeita. MavaSoftista löytyy sopivat moduulit monelle eri toimialalle, mm. tukkurihinnastot (CSV-tiedostot, Onninen ym.). Tämä tekee siitä erittäin monikäyttöisen ja joustavan ohjelmiston.

”MavaSoftista löytyy sopivat moduulit monelle eri toimialalle, mm. tukkurihinnastot”

Me KTI:lla uskomme vahvasti siihen, että on asiakkaidemme etu, että meillä on paljon yhteistyö- sekä kumppani yrityksiä, sillä näistä hyötyvät kaikki osapuolet. Integraatiot ovat oiva esimerkkki näistä. Integraation kautta käyttäjä voi lähettää aineiston suoraan KTI:lle, joko laskurahoitusta, laskutusta tai perintää varten.

MavaSoftin ehdotton vahvuus on heidän tarjoama tekninen tuki. Kun ohjelmistoon on olemassa nopea tuki ei yllättävänkään tilanteen edessä tarvitse jäädä jumiin, vaan asiakas pääsee ripeästi jatkamaan töitään.

”Vahvuuksiin lukeutuu mm. tekninen tuki, eräseuranta, alkuperäseuranta, kauppaeräseuranta sekä sähköiset liitännät”

Ohjelman näkökulmasta taas vahvuuksia ovat eräseuranta, alkuperäseuranta sekä kauppaeräseuranta. Näitä seurantoja pidetään erityisen tärkeinä esimerkiksi Luomu-seurannassa. Luomutuotteiden kohdalla on erittäin tärkeää tietää mistä raaka-aineet ovat tulleet, missä tuotteet ovat liikkuneet jne.

Yleisellä tasolla ohjelmistosta tekee helppokäyttöisen sen sähköiset liitännät. Tämä tarkoittaa manuaalityön minimointia. Esimerkiksi keskusliikkeet vaativat usein, että tilaukset pitää ottaa vastaan sähköisesti. Tällöin ohjelmistoon tarvitaan EDI-toiminnallisuus, joka löytyy MavaSoftista.

KTI Laskutuksen integraatio MavaSoftiin

Luonnollisesti ohjelmistossa on muitakin kumppaneita KTI Laskutuksen lisäksi, mutta olemme enemmän kuin mielellämme mukana tässä kokonaisuudessa. MavaComin ajatus on aina ollut, että on parempi antaa asiakkaan valita, ketä kumppania haluaa käyttää, jolloin mitä enemmän kumppaneita ohjelmistoon on integroitunut, sen parempi.

Lisää tietoa sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi ja mauri.valkonen@mavacom.fi

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?