Myyntimme palvelu kesäkauden aikana

Suomi on sen kaltainen maa, että kauppa käy vuoden ympäri, mutta silti tiettyjä palveluita on hankala saada kesälomien aikana. Nykyään kesälomat ovat venytetyt, jolloin kesälomakausi voi käytännössä jatkua syyskuuhun asti. Siksi on elintärkeää pitää huolta, että palvelut pelaavat myös kesäkauden aikana.

Laskuja lähtee läpi vuoden, jonka vuoksi lomakausi ei saa meilläkään aiheuttaa asiakkaille viivettä yhteydenottoihin.

Koska kauppa käy Suomessa tasaisesti läpi vuoden, haluamme luonnollisesti tarjota saman, melkeinpä viiveettömän asiakaspalvelun myös meillä läpi vuoden.

 

Mutta miltä tämä näyttää henkilökunnan puolelta katsottuna, onko se rasite vai mahdollisuus?

Kaikki vuoden aikana tehty työ sekä kasvotusten, että verkossa olisi turhaa, jos lomakaudeksi laittaisi asiakkaalle automaatin vastaamaan. Olemme ylpeitä mallista missä melkein 24/7 voimme tarjota kanavissamme ihmisen vastaamaan, lisäksi oman talon asiantuntijan eikä ulkoistetun palvelun.

Meillä työskennellään silloin, kun asiakas tarvitsee palvelua

Meillä jokainen on sitoutunut työskentelemään silloin, kun se on asiakkaalle helpointa. Omaa aikaa otetaan takaisin myöskin samalla mitalla, jolloin työn ja vapaa-ajan tasapaino säilyy erinomaisesti.

Meillä jokainen saa työskennellä käytännössä siellä missä itselle se on sopivinta ja myöskin silloin, kun se on itselle sopivinta. Huomioon otetaan se, milloin oma asiakaskunta haluaa, että palvelua on saatavilla. Voit siis olla huoleti myös kesän ajan, sillä palvelemme lähes tulkoon normaalisti.

Olemme ottamassa koppia kanavasta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä!

Oli sinulle sopiva kanava sitten IG, FB, sähköposti tai WhatsApp olemme ottamassa koppia ja auttamassa sinua, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Avaa chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?