Asiakastarinassa Tremola Oy

Kuka on Tapio Haapanen?

Tapio Haapanen on perheellinen yrittäjä Tremola Oy:stä. Yrityksen hän on perustanut vuonna 2017 ja tällä hetkellä hänellä on kolme työntekijää. Yrityksen kasvaessa hyvää vauhtia, on tänä vuonna tarkoitus palkata hieman lisää väkeä.

Tapiolla on erittäin värikäs kirjo erilaisia harrastuksia ja näistä ehdottomasti mielenkiintoisin on laskuvarjohyppy, jota hän on harrastanut viimeiset 11 vuotta. Hyppyjä hän kertoo hypänneensä reilut 500 kappaletta. Eniten hyppyjä on tullut tehtyä lentokoneista, mutta useampia myös helikoptereista, kuumailmapalloista ja tavoitteena on päästä vielä hyppäämään ainakin trikestä ja moottoroidusta varjoliitimestä. (Meille kokemattomillehan ne eivät käytännössä sano mitään, mutta hurjalta kuulostaa! :D)

Tapio rentoutuu golfatessa sekä veneillessä. Veneily on retkeilypainotteista, jonka vuoksi Turun saaristo onkin kesäviikonloppuisin tuttua maisemaa. Sinne on hyvä karata rentoutumaan, sillä köysien irrotessa, jää työasiat mantereelle.

Turvallisuusala ja Tremola Oy

Tapio on toiminut turvallisuus alalla jo yli 13 vuotta ja alalle hän ajautui puhtaasti sattuman kautta. Kuitenkaan päivääkään tätä valintaa hän ei ole katunut, sillä turvallisuus ala on hänellä veressä.

Tremola Oy tekee kameravalvonta, kulunvalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmiä yritysasiakkaille. Tapio kuvailee heitä ”yritysturvallisuuden edelläkävijöiksi”. Heidän missionsa on pitää huolta, että yritysten elektroniset suojaukset ovat ajan tasalla sekä toimivat kuten niiden on suunniteltukin toimivan.

Toiminta-alueena Tremolalla on tällä hetkellä koko Suomi ja pääpaino on Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä PK-seudulla.

Yrityksen fokus on ketjuasiakkaissa, isommissa konserneissa ja isommissa kokonaisuuksissa. Pienempiä yritysasiakkaita on vähemmän, mutta tähänkin segmenttiin ollaan laajentamassa enemmän tulevaisuudessa.

Miten yhteistyö KTI Laskutuksen kanssa alkoi?

Yhteistyö lähti käyntiin syksyllä 2019 puhtaasti siitä syystä, että halusimme parantaa yrityksemme kassa virtaa ja lyhentää maksuaikoja. Isot konsernit haluavat pitkiä maksuaikoja, jolloin laskurahoitus auttaa siinä, että kassavarantomme saadaan pidettyä riittävänä.

Yhteistyö on ollut tähän mennessä todella hyvää. Järjestelmät toimivat hienosti ja ne ovat automatisoidut meidän laskutusohjelmamme kanssa, jolloin myös tilitykset tulevat automaattisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän ei käytännössä tarvitse tehdä mitään, jotta raha liikkuu ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Suurimmat hyödyt yhteistyöstä ovat olleet ehdottomasti kassavirran lyhentämisessä sekä kassa paineen helpottamisessa suurien urakoiden yhteydessä. Isommissa urakoissa on meidän investoitava laitteisiin, jolloin on huomattavasti helpompaa mahdollistaa rahojen uudelleen sijoittaminen yritykseen, kun jäädä odottelemaan eräpäivää ja saada rahat vasta silloin.

Miksi juuri me?

Löysin KTI Laskutuksen sosiaalisen median kautta. Kävin keskustelua yrittäjäkollegoiden kanssa ja näiden perusteella nousi Sami Saarenpään nimi useamman kerran esiin. Päätin ottaa yhteyttä ja siitä se yhteistyö alkoi.

Tremola Oy:n asiakastarina videona katsottavissa tästä!

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?