Laskurahoitus talotekniikka-alan yrityksille

Laskurahoitus talotekniikka-alan yrityksille. Laskurahoitus on hyvä elementti tasoittaa kassankierrossa olevia epätasaisuuksia. Kun ohjelmisto ja saatavienhallinta palvelevat mahdollisimman oikeaa tarkoitusta poistuu yrittäjältä monta työllistävää työvaihetta.

Videolla kävimme asiaa läpi Ecom Oy:n kaupallisen johtajan Mikko Ruohon kanssa.

Ecom on erityisesti talotekniikka-alalle kehitetty taloushallinnon ohjelmisto, jota käyttää noin 2500 suomalaista LVI- ja sähköalan yritystä. Ecom-ohjelma ja siihen liittyvät lisäpalvelut on tarkoitettu työkaluiksi kovaan käyttöön. Me ymmärrämme miten talotekniikka-alan yrityksen arki toimii ja minkälaiset työkalut tarvitaan yrityksen toiminnan ja talouden hoitamiseen. Tavoitteena meillä on nostaa asiakasyritystemme tuottavuutta ja vähentää rutiineihin kuluvaa aikaa. Ohjelmiston lisäksi löydät meiltä halutessasi tilitoimiston, joka ymmärtää talotekniikka-alan.

Jos aihe on ajankohtainen joko ohjelmiston puolella tai laskurahoituksen niin alla yhteystietomme:

Mikko Ruoho
0440-770100
Sekä
Sami Saarenpää
0400-180 142

 

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?