Laskurahoitus ja usein kysytyt kysymykset

Laskurahoitus on yksi helpoimmin käyttöön otettavista työkaluista kassankierron nopeuttamiseen. Nykyään maksuajat pidentyvät ja vaikka maksaja olisi varma niin silti pitkä maksuaika hidastaa kassankiertoa ja saattaa vaikeuttaa investointeja. Tähän laskurahoitus on oikea palvelu poistamaan kitkaa prosessista.

Kenelle laskurahoitus sopii

Laskurahoitus sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialaan katsomatta. Laskujen määrällä tai koolla ei ole merkitystä, ei myöskään sillä tehdäänkö B2B vai B2C kaupppaa. Erityisen tyytyväisiä asiakkaita löytyy vaikkapa rakennus- ja talotekniikkapuolelta, jossa maksuajat ovat pitkiä ja työt edellyttävät esim. tarvikehankintoja jo kauan ennen kuin asiakasta päästään laskuttamaan.

Paljonko laskusta saa heti tilille

Rahoitusaste riippuu pitkälti siitä mikä on yrityksen oma toive. Usein ei ole edes tarvetta 100% rahoitukselle ja tällöin kannattaa jo rahoitusprovisionkin puolesta laskea mahdollisimman hyvin sille tasolle mikä vastaa kassan aitoa tarvetta. Yleisin rahoitusaste on jossain 30-70%, välillä mutta elää joustavasti kumpaankin suuntaan juuri sinun yrityksesi tarpeen mukaan.

Mitä laskurahoitus maksaa

Laskurahoituksen kulu on ainoastaan laskukohtainen rahoitusprovisio ja käsittelykulu. Ei mitään muuta.

Millaiset kiinteät kulut laskurahoituksesta on

Meillä ei ole kuukausimaksua- tai piilokuluja.

Mitä hyötyä laskurahoituksesta on

  • Saat laskuista aina heti rahaa tilillesi
  • Me hoidamme reskontran puolestasi
  • Kassanhallintaan tulee paljon lisää ennustettavuutta.

Miten laskurahoitus otetaan käyttöön

  • Jos käytössä ei ole mitään laskutusohjelmaa voidaan käyttöön ottaa ilmainen KTI-manager johon laskut voidaan syöttää. Ohjelma on ilmainen käyttää vaikka laskurahoitusta ei olisi, tarjoamme ohjelman kaikille yrittäjille.
  • Jos käytössä on jokin yleinen taloushallinnon ohjelmisto voimme useista ohjelmistoista noutaa aineiston suoraan.

Minulla on vähän laskuja, onko palvelu turha minulle

Jos nopeampi kassankierto auttaa sinua, niin meille ei ole väliä minkä verran laskuja lähetät. Isot ja pienet asiakkuudet ovat yhtä tervetulleita meille. Voidaan laskea tarjous juuri sinun tarpeitasi vastaamaan.

Kuulostaa hyvältä, miten päästään alkuun?

Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan tarjouksen. Muista myös, että me haluamme olla alan joustavin toimija, kun sinun yrityksesti tilanne muuttuu me muutumme mukana. Hauamme räätälöidä palvelun, mikä auttaa sinua parhaiten aina juuri sinun sen hetkisessä tilanteessa.

-Sami

Avaa chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?