Asiakastarinassa vieterituolimies Marko Eskola

Mikä sai sinut lähtemään yrittäjäksi?

Olin ensimmäistä kertaa yrittäjänä insinööriopintojen ensimmäisen kesän alussa, sillä en saanut harjoittelupaikkaa. Möin liikelahjoja, tekstiilejä sekä turvavarusteita ja myöhemmin itseni remontinmyyjäksi. Opintojen jatkuessa perustimme Arctic Cloudberry Software yhtiön, olimme siis pilvessä jo vuonna 2002. Teimme softaa ja vuokrasimme sitä yrityksille, myöhemmin Arctic Cloudberry Oy liiketoiminta myytiin ja menimme yhtiökumppanin kanssa oikeisiin töihin. Sittemmin totesin taas, että asioita pitäisi tehdä enemmän niin, että asiakkaalle tulisi oikeasti tarjottava se oikea tuote, eikä aina sitä, mistä saadaan paras kate. Myös turhanpäiväinen asiakkaissa juokseminen on jäänyt pois ja liikahdan vain, kun asiakas ostaa tai tilaa jotakin tuotteistamme testikäyttöön. Täytyy kyllä todeta, että on tässä tullut sellainen asunnonsäästäjä, kun on niin vähän kotona.

Mikä on tarina vieterituolin ja yrittäjyytesi takana?

Olemme Vieterituolin maahantuojina todenneet sen olevan erittäin hyvä monelle työpisteelle ja etätyöpisteelle. Vieterituoliin törmäsin, kun esittelin asiakkaalle uutta satulatuolia ja hän saatteli minut työpisteelleen katsomaan oikeasti ergonomista tuolia, ota hän oli vuosia käyttänyt. Jouduin toteamaan, että tässä kohtaa ei kauppoja saatu, mutta myöhemmin kohdatessani valmistajan ilmoitin vain, että nyt aletaan oikeasti markkinoimaan tätä Vieterituolia ja se onkin sitten näkynyt toteutuneissa kaupoissa myös jälleenmyyjiemme toimesta.

Pyydä testikäyttöön veloituksetta tai tilaa www.vieterituoli.fi sivustolta omasi, usein pääset ensin ottamaan perstuntumaa, sillä tätä tuotetta ei kuvastosta osata ostaa.

Minkälainen on sinulle mieluisin asiakas?

Eniten pidän sellaisista, jotka ei mieti, että pitäisi ensin laittaa pottua muahan, sitten se pittää jo nostoo, tulloo joulu ja uusvuos, niin kahellaan. Vieterituolin kohdalla ja sähköpöytiä toimittaessa usein asiakkaamme haluavat tuotteemme heti käyttöön. Meillä nopeimmillaan kartoituksesta tarjoukseen ja tilaukseen on mennyt 30 sekuntia, koska voimme antaa kokonaishinnan aina etukäteen. Nykyään suosittu on myös leasing, jolloin seuraavan kvartaalin alusta alkaa tuotteiden laskutus, vaikka ne saa samantien käyttöön.

Sinut tunnetaan vieterimiehenä ja kovana verkostoitujana – Miten se on näkynyt liiketoiminnassasi?

Vieterimies lempinimi tuli BNI kokouksessa Helsingissä Trainers Housen Samuli Saloselta ja sittemmin mm. Vauhtipyörä Juha Ahola pyysi hieman korostamaan viestinnässä tätä, kun istuttiin iltaa Turussa. Kyllä Vieterimies tunnetaan ja usein ihmiset eivät muista nimeäni, mutta tunnistavat tuotteen sekä minut tuotteen takaa. Tilauksia tulee messengeristä, linkkarista, messuilta ja tapahtumista ja usein nostetaankin palveluja etsittäessä esiin, että Vieterimies hoitaa tämän asian, kiitos kaikille suositelijoille – lähemmäksi kaksisataa kauppaa suositusten avulla on toteutunut.

Sinut tunnetaan myös #syyvvää – hastagista. Mikä on sen tarina?

Kun liityin nelisen vuotta sitten fb ja ig kanaviin MMA yrittäjäristeilyllä Digitalist Network Ville Tolvasen innoittamana (Jos ette ole fb ja ig käyttäjiä, tänään on hyvä päivä liittyä), mentiin sitten asiakkaiden kanssa Jyväskylässä lounaalle ja kerroin, että olen liittynyt facebookkiin ja nyt täytyy kirjoittaa tähän kuvaan jotakin. #Syyvvää oli ensimmäisiä postauksia ja sittemmin olen ilahtunut, kun sellaiseen aina törmään. Itse tulen tarjoamaan #Syyvvää tilaisuuden, kunhan pinkka on kunnossa, siellä on iso pöytä ja kaikki sittemmin kuvissa #Syyvvää päivityksessä esiintyvät henkilöt mukana ja uskon, että he kaikki tulevat hyvin juttuun keskenään ja pidettäköön silloin suuri verkostoitumistapahtuma.

#syyyvvää

Sinulla on käytössäsi KTI Laskurahoitus. Mitkä asiat koet sinulle suurimpana hyötynä?

KTI laskutuksen kautta voin järjestää asiakkaalle 30pv maksuaikoja, eikä tarvitse itse huolehtia saatavien perään. Tiedän myös aina miten rahaa tulee tilille kun laskut lähtevät. Toimintamalli on todella huoleton. KTI laskutus käyttää muuten vieterituoleja.

Onko sinulla jotain terveisiä heille, jotka pohtivat perintätoimiston tai laskurahoituksen käyttöä?

Palveluita on alkaen 0- euron kustannuksillla yrittäjälle, kaikkea kannattaa kokeilla ja olla matalalla kynnyksellä yhteydessä.

 

Muistakaa panostaa työergonomiaan!

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?