Paikkariippumaton työteko ja sen merkitys jaksamiseen

Tämän viikon webinaarissa keskusteltiin paikkariippumattomasta työnteosta ja sen merkityksestä jaksamiseen. Vieraana yrittäjä Johanna Sormunen. Räväkkänä puhujana tunnettu Johanna on aitoine mielipiteineen aina mielenkiintoinen vieras.

 

Kiitos Johannalle vierailusta ja näkemyksistä. Webinaariimme saapuu jokaiselle viikolla uusi mielenkiintoinen vieras. Tulevat webinaarit ja niiden vieraat näet täältä, www.ktilaskutus.fi/tulevat-webinaarit/ klik klik! Sekä menneiden webinaarien tallenteet tulevat kootusti Youtube kanavallemme, klik klik!

Johanna Linkkarissa: https://www.linkedin.com/in/johanna-s…
Johanna IG:ssä www.instagram.com/iamjohannasormunen/

Sami Linkkarissa: www.linkedin.com/in/samisaare…
Sami IG:ssä www.instagram.com/samisaarenpaa/

Open chat
1
Hei! Miten voimme auttaa?