KTI laskurahoitus Easoft käyttäjille

KTI laskurahoitus Easoft käyttäjille

KTI kumppaniblogissa tällä kertaa Easoft Oy. Käydään blogissa Easoftin markkinointijohtaja Matti Perkkiön kanssa yhteistyötä ja Easoft järjestelmää hiukan läpi.

Easoft Oy on yritysten kumppanina toimiva järjestelmätoimittaja. Toiminnassa yhdistyvät kokeneiden asiantuntijoiden kehittämä nykyaikainen tuote ja palvelu, jonka avulla tuote saadaan räätälöityä aidosti asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Matti Perkkiö Easoft Oy:ltä, kerrohan parilla sanalla mikä yritys Easoft on?

Me autetaan rakennus- ja remonttialan yrityksiä tekemään kannattavampaa liiketoimintaa, ohjelmistojen avulla.

Mihin käyttöön Easoft ohjelmisto on rakennettu?

Meidän tavoite on että yrittäjälle riittäisi yksi ohjelma jonka avulla hän voi hoitaa kaiken myynnistä projektien resurssointiin ja hallintaan sekä laskutukseen asti. Ohjelmisto on tehty myös kentällä käytettäväksi, eli sillä on työntekijöiden helppo katsoa päivän tehtävät, kirjata tunnit ja tarvikkeet sekä tehdä tarvittavat dokumentit suoraan puhelimelta tai tabletilta.

Onko jotain tiettyjä toimialoja mihin se sopii erityisen hyvin

Toimii erityisen hyvin rakennus- ja remonttialan sekä kiinteistönhoitoalan liiketoimintoihin.

Ohjelmistoon on rakennettu laajat integraatiot joiden avulla esim. ostolaskujen kierrätys, myynti- ja laskurahoitukset sekä sähköiset allekirjoitukset voidaan hoitaa täysin Easoftin ohjelmistosta käsin. Eli ei tarvitse kirjaantua muihin järjestelmiin.

Vaikka ohjelmisto on laaja niin siitä voi ottaa halutessaan vaikka yhden osion vain käyttöön.

Entä maan rajat, toimiiko Easoft myös muualla

Easoft ja sen tuki toimii myös Ruotsissa ja Norjassa.

KTI:n huomiona voisin sanoa että yhteistyö on äärimmäisen helppoa koska toiminta on oikeasti dynaamista ja nopeaa, ilmeisesti myös ohjelmistokehitys on täysin omissa käsissänne?

Kyllä, meillä on yli 20 henkeä kehitystiimissä tällä hetkellä ja lisää palkataan koko ajan.

Laskujen luominen on ydintoimintaanne, millaiseksi näette laskurahoituksen tarpeen ohjelmiston osana?

Laskurahoitus oli todella odotettu lisä meidän ohjelmistoon ja asiakkaamme ovat ottaneet innokkaasti sen käyttöön.

Ovatko pitenevät maksuehdot iso rasite talotekniikkapuolella?

Pitkät maksuehdot on ilman muuta rasite erityisesti pidemmissä projekteissa, parempihan olisi että raha olisi heti kassassa kun kohteeseen on tilattu tavaraa tai asennus on tehty.

Lisätietoja:

Lisätietoa KTI:n ja Easoft Oy:n integraatiosta: https://easoft.fi/blogi/laskurahoitus-yrityksille-easoft-kti-laskutus-integraatio/

Easoft ohjelmiston esittely:

Easoftin myynti kertoo mieluusti ohjelmistosta ja sen mahdollisuuksista. Varaa esittely jos haluat keskustella miten teille voitaisiin ohjelmiston avulla tehdä kannattavampaa liiketoimintaa: https://easoft.fi/maksuton-esittely/

- Matti